Fijn weekend!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

Botenbedrijf Long Island Yachts kopje onder

Vol goede moed stak Dave de Groot in 2016 van wal met Long Island Yachts. De botenbouwer maakte al jaren water en De Groot kreeg het lek niet boven, met een faillissement tot gevolg.

 
 
Quote
 

Wow! Hoteldisrupter Matthijs Welle haalt weer dikke investering op

Moeite met geld ophalen? Misschien eens een kijkje nemen bij Mews van Matthijs Welle, waar deze week weer even doodleuk €90 miljoen werd opgehaald. En Welle is nog lang niet klaar: 'Dit is waarschijnlijk niet de laatste ronde.'

 
 
Quote
 

Keukenkampioen Ben Mandemakers ziet corona-effecten wegebben

De keukenhausse uit de pandemiejaren is voorbij. De winstgroei van het gelijknamige keukenimperium van Quote 500-miljardair Ben Mandemakers stokt.

 
 
Quote
 
 
 
Quote
 

Schot in de roos: met de slimme bloemenautomaten van Daily Flowers grijpt u nooit mis

De ondernemers van Daily Flowers hebben bloemschik in hun vernieuwende business en brengen hun originele boeketten aan jonge doelgroep. 

 
 
Quote
 

Quote 500-lid Wim Beelen houdt gemeente Amsterdam schadeclaim voor van €1 miljard

Het lukt Quote 500-lid Wim Beelen en de gemeente Amsterdam maar niet om op 1 lijn te komen over het voormalige ADM-terrein. Beelen heeft een nieuw voorstel gedaan om een enorme schadeclaim te voorkomen. Die kan oplopen tot meer dan €1 miljard.