Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de Gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
4 april 2023
Raadsvergadering dinsdag 11 april
Op dinsdag 11 april a.s. vergadert de gemeenteraad om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Tijdens deze vergadering neemt de raad besluiten over de onderwerpen die deze avonden op de agenda staan. Je bent van harte welkom om de vergadering te volgen vanaf de publieke tribune in de raadzaal. Ook wordt de raadsvergadering uitgezonden. Op de dag van de vergadering vind je op www.boxtel.nl een link naar de vergadering. Via deze rechtstreekse uitzending zie en hoor je wat er in de raadszaal wordt besproken.

De conceptagenda en de bijlagen zijn online te raadplegen
Nieuwbouw basisschool Willibrordus
De basisschool Willibrordus, het naastgelegen kinderdagverblijf van kinderopvang Berenhuis en de gymzaal worden vervangen door een nieuw en duurzaam kindcentrum. Er is ook ruimte voor andere mogelijkheden zoals sport en een bibliotheek. De huidige gebouwen voldoen niet meer.

Lees verder
Aangepaste openingstijden rondom Pasen en Koningsdag

Gemeentehuis
In de komende weken is het gemeentehuis op de volgende dagen gesloten:
  • Maandag 10 april hele dag gesloten.
  • Donderdag 27 april hele dag gesloten.
 
Milieustraat
  • Maandag 10 april overal hele dag gesloten.
  • Donderdag 27 april overal hele dag gesloten.
 
Wegwijs
  • Maandag 10 april hele dag gesloten.
  • Donderdag 27 april komt het inloopspreekuur in Boxtel te vervallen.
Werkzaamheden en wegafsluitingen in april
Er zijn werkzaamheden gepland aan o.a. de riolering in Tongeren, de Oirschotseweg, de Liempdseweg en zijn er een Boeremert en een Kofferbaksale in Liempde en een Rommelmarkt in Lennisheuvel. 

Lees verder
Iedereen aan de regenton
Ons klimaat verandert en dat is te merken. Steeds vaker hebben we te maken met enorme hoosbuien, hitte of een lange periode van droogte. Deze hoosbuien kunnen flink wateroverlast veroorzaken met ondergelopen straten en kelders als gevolg. U kunt meehelpen om wateroverlast te voorkomen door mee te doen aan de regentonactie. Met het plaatsen van een regenton vangt u nog meer regenwater op. Zo heeft u altijd een voorraad water voor de (tuin)planten wanneer het even niet regent. Bovendien komt dit regenwater niet meer in het riool terecht en hoeft dus niet onnodig gezuiverd te worden. De gemeente geeft daarom in april €20,- korting op de aanschaf van een regenton.

Lees verder
Bekendmakingen
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten