Quest Mail - Elke week weer de leukste weetjes in je box.

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie.

Donderdag 17 augustus 2017
Mannen snurken meer dan vrouwen. En flink ook »

Raadt Quest jouw leeftijd?

Benieuwd hoe oud jij cht bent? Je geboortedatum zegt natuurlijk helemaal niks. Aan de hand van 15 uiterst wetenschappelijke vragen gaan wij je echte leeftijd raden. Ben jij op je veertigste nog altijd die onvolwassen puber? Of leef je dan al als een bejaarde?
 





Waarom hebben sommige mensen een ochtendhumeur?

Je hebt ochtendmensen en je hebt avondmensen. Mensen die ‘s ochtends om half zeven vrolijk hun bed uitspringen en mensen die tot de lunch niet te genieten zijn. Waar komt dat verschil vandaan? Wij leggen het je uit in minder dan een minuut.





Blader door de nieuwe Quest

Het septembernummer ligt nieuw in de schappen! Daarin leggen we je uit hoe ademhalen werkt, en laten negen dierentongen zien die net een tikje anders zijn dan die zachte roze lap in jouw mond. En denk jij bij schimmel aan verrot voedsel? Weet dan dat je er ook meubels en kleding van kunt maken. Dit en nog veel meer lees je in de nieuwe Quest.





Hoe lang was je vroeger onderweg naar je vakantiebestemming?

De wereld wordt steeds kleiner. Nu stappen we in vliegtuigen en hogesnelheidstreinen of het niks is, maar dat was ooit wel anders. Zo was je bijna honderd jaar geleden dik zes dagen met het vliegtuig onderweg naar Indonesi, terwijl je er nu al na 14 uur landt.





Presteren voor de poen


Katsjing! Een goede baan gaat vaak samen met een goed salaris. En als er niet dik betaald wordt, zoeken capabele mensen hun heil wel ergens anders. Is geld dan echt de enige manier om ons aan het werk te krijgen?
 





Hoe aardig ben jij?

Aardige mensen zijn de types waar je altijd op kunt rekenen. Ze helpen je met verhuizen, houden altijd de deur voor je open en wanneer nodig bieden ze je een schouder om op uit te huilen. Ben jij zelf ook zo’n goedzak?



 





Als eerste de nieuwe Quest ontvangen?

Abonnees ontvangen Quest thuis op de mat, nog voordat het nummer in de winkel ligt. Je bent dus de eerste die het blad kan lezen. Ga je op reis? Dan hoef je als abonnee het blad niet eens mee te nemen, want je leest het gewoon digitaal! En met een abonnement ben je nog goedkoper uit ook.