Raar maar waar! In de bibliotheek

3 years ago


Text only:

Deze maand gaan we op ontdekkingsreis in de bibliotheek. Voor de kinderen is er de Kinderboekenweek vol verrassingen rond natuur, wetenschap en techniek. Maar ook voor u als volwassene zijn er interess
Nieuwsbrief van Bibliotheek Kennemerwaard
Oktober 2015
Bekijk hier de online versie.
Deze maand gaan we op ontdekkingsreis in de bibliotheek. Voor de kinderen is er de Kinderboekenweek vol verrassingen rond natuur, wetenschap en techniek. Maar ook voor u als volwassene zijn er interessante trends. Ook voor ondernemers, taal- en natuurlijk boekenliefhebbers heeft deze nieuwsbrief weer van alles in petto.
Veel leesplezier!

Kinderboekenweek: Raar maar waar!

Nieuwsgierigheid en verbazing zijn de hoofdingrediënten van de Kinderboekenweek (7 tot en met 18 oktober). Onder het motto 'Raar maar waar' is er voor kinderen van alles te doen in de bibliotheek en daarbuiten. Een ware ontdekkingstocht vol gekke weetjes, doe-dingen en natuurlijk mooie boeken. Alles rond natuur, wetenschap en techniek.
Lees alles over de Kinderboekenweek

Verbouwing en herinrichting bibliotheek Castricum

De bibliotheek in Castricum wordt verbouwd en gedeeltelijk heringericht. De bibliotheek gesloten van maandag 28 september t/m zondag 11 oktober.
Lees meer...

Inloopspreekuur Happy Homework

Vanaf oktober houdt Happy Homework inloopspreekuren bij Bibliotheek Kennemerwaard. Tijdens deze inloopuren kunnen ouders, leerlingen en studenten de meest uiteenlopende onderwijsvragen stellen. Een bezoek aan de inloopspreekuren en een advies zijn geheel kosteloos.
Lees meer...

Muziekweb Top 5

Oktober, Rocktober. Het is wellicht een foute woordspeling, maar het past bij het genre rock. Lekker beuken op een gitaar is soms ook een beetje fout. Maar o zo lekker. Daarom heeft Muziekweb speciaal voor  bibliotheekleden de vijf leukste rockbands van Nederland op een rijtje gezet. Zet uw versterker op 11 en blaas de buren omver!
Klik voor de mooiste rockbands

Duurzaam Doen Alkmaar

De serie Duurzaam Doen Alkmaar gaat in oktober verder met meetups over Modern wonen, Eten uit je eigen buurt, Bloeiend beton, 50 Tinten grijs: afval. Neem deel aan deze boeiende avonden in Bibliotheek Alkmaar Centrum.
Lees meer...

Baby Bieb Experience

Alleen voor ouders onder begeleiding van hun baby!
Het evenement om samen met je baby kennis te maken met allerlei leuke en interessante zaken rondom opvoeding, ontwikkeling, ontspanning, gezonde voeding, voorlezen. Maar ook het moment om andere ouders in een ontspannen omgeving te ontmoeten.
Donderdag 15 oktober 9.00 – 12.00 uur
Lees meer...

Klik en Tik

Heeft u weinig ervaring met werken op een computer? Wilt u uw weg vinden op het internet? Met de cursus Klik & Tik leert u e-mailen, zoekmachines gebruiken en online formulieren invullen.
Lees meer...

NS Publieksprijs: stem ook mee!

De NS Publieksprijs is misschien wel de mooiste boekenprijs. Die mag u immers zelf kiezen, samen met anderen natuurlijk. In november 2015 wordt hij weer uitgereikt aan de auteur van het beste boek. Op 21 oktober zijn de genomineerde boeken 2015 bekend. Leen ze in de bibliotheek en stem tussen 21 oktober tot 18 november op uw favoriet!
Bekijk genomineerde boeken 2015
Bibliotheek Kennemerwaard • Gasthuisstraat 2 • 1811 KC Alkmaar
072 - 515 66 44 • info@bibliotheekkennemerwaard.nl
www.bibliotheekkennemerwaard.nl
U ontvangt deze e-mail op newsletter@newslettercollector.com omdat u aangemeld bent bij Bibliotheek Kennemerwaard.
Klik hier
 als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen.
Klik hier om door te sturen.
Klik hier
om te reageren.

Bibliotheekkennemerwaard.nl

Categories: County Town Information Local
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018