Fiets - nieuwsbrief week 10 - 2018
Fiets

Verschillende kleding voor verschillende snelheden

Endura D2Z aero collection

Endura introduceert in samenwerking met Drag2Zero een splinternieuwe lijn aero producten, bestaande uit kleding en een helm met afneembare achterkant. De lijn zal verkocht worden onder de naam D2Z Aero Collection.

Fiets

Uitklappen, drogen en klaar!

Gratis Go4Dry schoenendroger bij een abonnement

Kom je altijd na een dag crossen met natte fietsschoenen thuis? Dan is de Go4Dry schoenendroger een uitkomst. De Go4Dry zou je schoenen in 20 minuten volledig droog moeten krijgen: handig! Fiets-redacteur Rob heeft ‘m alvast geprobeerd en inderdaad, zijn fietsschoenen waren binnen no time helemaal droog. En dat betekent na een druk, modderig crossweekend niet meer de hele verwarming vol schoenen, maar in een uur gewoon drie paar schoenen hoog en droog in de kast. Je krijgt de Go4Dry schoenendroger nu gratis bij een jaarabonnement op Fiets.

Fiets

Beauty & Beest

Van Bon test: S-Works Tarmac

Met de Specialized Venge kon Léon van Bon prima uit de voeten. Deze maand gaat hij op pad met dat andere paradepaardje van de Amerikaanse fabrikant: de nieuwe S-Works Tarmac. Deze is overigens uitgeroepen tot ‘Racefiets van het Jaar 2018’. Kan onze tester het racebeest van wereldkampioenen Peter Sagan en Chantal Blaak een beetje temmen?

Fiets

Niet voor het grijpen

Minisloten voor je fiets getest

Bij een toertocht of cyclo wisselen er nogal eens fietsen ongevraagd van eigenaar. Een volwaardig slot meezeulen is nogal een gedoe. Maar minislotjes wegen bijna niets en werken ontmoedigend voor dieven. We bekeken twaalf exemplaren.

Fiets

Dé ultieme aerohelm

ABUS GameChanger

De ABUS GameChanger is dé ultieme aerodynamische helm voor fanatieke en veeleisende wielrenners. Ontwikkeld in samenwerking met de renners van het Movistar Team. Gemaakt voor maar één doel: de tegenwind verslaan. Wanneer je vecht voor elke seconde, de achtervolgers in je nek ademen en dat extra beetje vermogen telt, dan kan je niet om de GameChanger heen.

Fiets

Videoreview

Sensa Giulia Evo Project Paint

In Fiets 12-2017 hadden we een review van de Giulia G2, het model van Sensa wat eind 2015 geïntroduceerd is. De standaard Giulia is een Generation 5 carbon model met interne kabelvoering, monobox bracket met pressfit lagers en een bovenbuis met een kleine ‘aero’ inkeping bij de balhoofdbuis. Dit is ook een Giulia, maar dan met als toevoeging Evo. En die is helemaal nieuw voor 2018!

Fiets

Nieuw voor 2018

POC Ventral helm

De POC Ventral SPIN is het nieuwe topmodel helm van het Zweedse merk. SPIN is de POC tegenhanger van MIPS, het systeem om bij een val de energie van de klap deels weg te nemen, door een binnenkant die kan roteren ten opzichte van het hoofd. De profs van het EF Education First-Drapac hebben meegeholpen aan de ontwikkeling. Dat moet dan wel goed zitten!

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer