Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over de Cervélo Soloist, een fiets die vooral uitblinkt in de bergen.
Fiets
Cervélo Soloist, wat klimt deze fiets gemakkelijk!

Zijn broertjes S5 en R5 krijgen meer aandacht dan hij, maar is dat wel terecht? Wij testten de nieuwe Cervélo Soloist, een allrounder die snelheid, comfort en klimcapaciteiten moet combineren.

Fiets
Bestel nu de Gravelgids 2024!

We testen de nieuwste bikes, van instapmodel tot droomfiets. Uiteraard ook aandacht voor banden, wielsets, accessoires en trendy kleding. Je leest over prachtige gravelbestemmingen, denk aan Zweden en de Canarische Eilanden, inclusief zelf gereden routes. Wil je ook eens gaan bikepacken? In deze Special vind je alle do’s & don’ts. En interviews: renners en organisatoren belichten de toekomst van de gravelsport. Plus: de mooiste toertochten en events op gravelgebied in 2024. Voor 7,95 euro is de gids van jou!

Fiets
Fietsbrillentest

Zon, licht, warmte; allemaal heerlijk op de fiets. Minder heerlijk: UV-straling, opspattende steentjes en insecten. Redenen om altijd een goede fietsbril te dragen. We kijken door zeven fotochromatische exemplaren waarvan de glazen automatisch donkerder worden bij felle zon. 

Fiets
Officiële Tourpakket

Met dit Tourpakket bereid je je goed voor op de 111e editie van de Ronde van Frankrijk. Onmisbaar voor de echte wielerliefhebber.

Fiets
Fiets de Podcast
Hoe vind je de balans tussen veel en weinig eten?

Fietsen en eten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden! Wat eet je voor, tijdens en na je rit? Hoe vind je balans tussen te veel en te weinig eten en welke keuzes kan je maken? Volg je de toppers en ga je voor maximaal koolhydraten eten? Of zijn er ook andere mogelijkheden? Voedingsdeskundige Yneke Kootstra legt het uit in de nieuwste aflevering van Fiets de Podcast.

Fiets
Liv Avail Advanced

Met de 2024-uitvoering is de Liv Avail Advanced Pro 0, het bekende endurance-model van Liv, alweer toe aan de vijfde generatie. De ‘24-Avail’ deelt veel van haar DNA met de nog sportievere zusjes, de lichtgewicht Langma en de aero EnviLiv. Tijd om met deze vernieuwde comfortracer op pad te gaan.

Fiets
Léon van Bon test

Van de Madonna del Ghisallo via een fietsbeurs in Londen naar Zuid-Limburg. Dat is de weg van Passoni en hun gravelmodel Cicloprato, die Léon mocht uitproberen, met dank aan Cor Mantel. Mamma mia wat een plaatje. Rijdt deze gravelbike net zo goed als hij eruitziet? Léon van Bon zocht het uit. 

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden