Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over de ideale zadelhoogte, waarom is het zo belangrijk?
Fiets
Racetest: Cinelli Pressure ADR, een beetje vreemd maar wel lekker

Cinelli’s zijn vaak een beetje anders dan anders. Dat geldt ook voor het nieuwste model van het Italiaanse merk, de Pressure ADR. Deze voelt niet aan als een pure racer, maar ook niet als een doorsnee endurancefiets, merkt onze redacteur. Hij is… anders.

Fiets
Fiets de Podcast
De zoektocht naar een helm

Welke kleur? Welke maat? Welk veiligheidssysteem: MIPS, KinetiCore of Wavecel? En niet geheel onbelangrijk: hoe past het bij je hoofd? Genoeg vragen die je jezelf kan stellen tijdens de aanschaf van een fietshelm. Want zeg nou zelf; een goede helm is toch van levensbelang?

 

Fiets
Optimale zadelhoogte

Stapsgewijs gaan we in op de juiste fietspositie. In deel 1 kon je alles lezen over schoenplaatjes, nu is het tijd om de optimale zadelhoogte te bepalen. Waarom is dat zo belangrijk en hoe kan je het zelf bepalen?

Fiets
Veel Zwift-nieuws

Zwift Ride Smart Frame, nieuwe wegen, fietsupgrades, aanpasbare HUD, betere live klimprofielen en nog veel meer nieuws ga je komend indoorseizoen op Zwift tegenkomen. Zwift viert namelijk een feestje. 

Fiets
Bestel hier de laatste Fiets

Fiets #9 ligt in de winkel, met een lekkere mix van race, gravel en mtb!
In het septembernummer van Fiets lees je over onder meer twee prachtige racers, de perfecte zitpositie en leer je in 9 stappen beter eten. Léon van Bon fotografeerde twee gravelraces in Kenia en dat leverde mooie plaatjes op, zie de cover maar. Dit en heel veel meer vind je in het nieuwste nummer, nu voor 6,99 euro te bestellen! 

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden