Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over je polshartslag, want hoe betrouwbaar is die op je smartwatch?
Fiets
Racetest
Merida Scultura Endurance 6000

De hele dag de tijd hebben om te doen waar je zin in hebt. Voor fietsers betekent dat: fietsen. Het ware Zwitserleven-gevoel op de Merida Scultura Endurance 6000.

Fiets
Wordt iedere racefiets een alleskunner?

Lijken racefietsen steeds meer op elkaar? Verdwijnen de echte blikvangers? Wordt het verschil tussen aero- en klimfietsen steeds kleiner en wordt iedere racefiets een alleskunner? We nemen de proef op de som met de vernieuwde Trek Madone en Canyon Aeroad. Luister nu naar een nieuwe aflevering van Fiets de Podcast. 

Fiets
Polshartslag

Vanuit sportief oogpunt leveren smartwatches een scala aan fitnessmetingen, zoals je hartslag. Dit is nuttige informatie om je tijdens trainingen te begeleiden. Maar zijn de resultaten nauwkeurig?

Fiets
Mountainbiketest

Specialized heeft twee nieuwe aluminium fietsen in de markt gezet die sterk lijken op de bekende carbon varianten. Naast een gravelbike is er ook een nieuwe alu XC-fully: de Chisel. Missen we het carbon?

Advertorial
Fiets
New Bike Day bij Canyon Factory Service: de ultieme fietsbeleving

Bij de Canyon Factory Service in Eindhoven kun je terecht voor onderhoud, fietsaccessoires, reparaties en professioneel advies, maar daarnaast ook de New Bike Day. Alles wat nodig is om direct veilig en comfortabel de weg op te gaan.

Fiets
Bike Festival

Op zondag 13 oktober 2024 organiseert Codagex, de Belgische importeur van o.a. Factor en DMT, een leuk Bike Festival in hun Experience Center in Dessel, net over de grens met Nederland. De toegang is gratis!

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden