Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over de Rose Reveal AL, een mooie fiets die niet al te duur is.
Fiets
Rose Reveal AL, Duitse degelijkheid en betrouwbaar

Het Duitse Rose stond vroeger bekend om hun Red Bull-fietsen, de vuistdikke Versand Katalog en de Pro 3000. Nu kennen we het merk van Unbound 200-winnares Rosa Klöser, hun 6000 vierkante meter grote Biketown in Bocholt en: deze Reveal.

Fiets
Fiets de Podcast

Oud-prof Tom Leezer fietst nog steeds veel en wil het fietsen door zijn duurzame fietskledingmerk Velor een stukje groener maken. Wij spraken met de man die bijna wereldkampioen werd over zijn ambities. 

Fiets
Triatlon proberen?

Sprinttriatlon, non-stayerwedstrijd, Ironman of brick training? Leuke termen voor een quiz. Maar waarom gewoon niet eens voor een triatlon inschrijven? Wij zetten alle voordelen voor je op een rij.

Fiets
Tiroler gravelparadijs

Vergeet het gravelen in Toscane en Girona, want op slechts 800 kilometer van Utrecht vind je maar liefst 1000 kilometer aan geweldige gravelpaden in een betoverend Alpenlandschap. Welkom in Gravel.Tirol!

Fiets
Ongezonde stoffen

De volgende vraag werd ingestuurd. ‘Ik lees veel over stoffen in plantaardige voeding die niet zo gezond zijn. Zogeheten antinutriënten. Hoe erg is het om lectines en fytaten binnen te krijgen?’

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden