Browser versie | Afmelden
Rafael Nadal naar ABN AMRO World Tennis Tournament
nadal aawtt

Rafael Nadal keert voor het eerst sinds 2009 terug in Rotterdam Ahoy. De Spaanse recordhouder met twintig gewonnen Grand Slams neemt deel aan het 48e ABN AMRO World Tennis Tournament. Het toernooi wordt van 1 tot en met 7 maart gehouden.

Rafael Nadal: "Ik kijk er naar uit om weer terug te keren in Nederland. Het is te lang geleden dat ik in Rotterdam heb gespeeld. Nu het seizoen er zo anders uitziet, past het goed in mijn schema. Het is een toernooi waar ik graag speel en ik hoop op de erelijst te kunnen komen. Ik verheug me er op mijn Nederlandse vrienden en fans te zien."

Toernooidirecteur Richard Krajicek: "Het is geen geheim dat Rafael Nadal een van mijn favoriete spelers aller tijden is. De strijd die hij op de baan brengt is ongeëvenaard. Zijn vechtlust in combinatie met zijn unieke techniek is een voorbeeld voor iedereen. Dat hij na zoveel jaar weer terugkeert in Rotterdam maakt het natuurlijk extra bijzonder.”

Lees verder
Spectaculaire spelers naar Rotterdam
Mis niets van het ABN AMRO WTT
Nu de sluiting van de spelersinschrijvingen op 1 februari nadert, komen er steeds meer topspelers bij. Naast Nadal deelden we ook al Medvedev, Sinner, Nishikori en Wawrinka met jullie. Een nu al spectaculair spelersveld op het toernooi; dat belooft veel voor de komende twee weken! Je ontdekt binnenkort welke spelers nog meer deelnemen aan het ABN AMRO WTT . 
Met een ongelofelijk sterk spelersveld tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament belooft het weer een spectaculaire en veelbesproken editie te worden. Gelukkig kun je vanuit huis live meekijken naar alle wedstrijden! Ook niet-abonnees kunnen het toernooi in zijn geheel volgen via Ziggo Sport Totaal, dat speciaal voor deze editie een van hun kanalen openzet. 
Bekijk de spelers
Kijk mee vanuit huis
ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament
ABN AMRO World Tennis Tournament
Copyright © Rotterdam Ahoy.
Newsletter2021-01-19 19:58:01