Nieuwsbrief van 09-05-2023
Online bekijken
 
 
 
 

Solarlux systeeminnovatie balkonbeglazing Proline - next level

Binnenstedelijke verdichting en extremere weersomstandigheden verhogen de eisen aan veilige gevel- en balkonbeglazing. Betere geluidsisolatie- en windlastwaarden en een hogere energie-efficiëntie zijn aan de orde van de dag, met name voor toekomstbestendige hoogbouw. De raam- en gevelspecialist Solarlux speelt in op die behoefte met de systeeminnovatie Proline T: het modulaire volledig glazen bouwpakket tilt de technische mogelijkheden van balkongevels naar een next level en voldoet tevens aan de huidige ontwerpwensen van slanke profilering en design.
Lees verder   Vraag informatie aan

Belned glaslatten 

In 1978 ging Belned met glaslatten van start. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit de wereld van beglazingsartikelen. Vele architecten, schilders, glaszetters en aannemers weten dagelijks Belned te vinden voor hun ruime assortiment glaslatten, voorzetramen, ventilatieroosters, kitten, gereedschappen en alle andere toebehoren die bij het verwerken van glas nodig zijn.
Lees verder   Vraag informatie aan

Met standaard Holonite-oplossingen maatwerk leveren!

Het duurzame Holonite blijkt in groot- én kleinschalige bouwprojecten steeds vaker de oplossing. Niet vreemd, aangezien de Holonite-producten onderhoudsarm, alkalibestendig en Cradle to Cradle zijn.  
Lees verder   Vraag informatie aan

Schuifpui Miniline  

Minimalisme troef; dat is de filosofie achter de Miniline schuifpui van Aliplast Aluminium Systems. Door de volledige inbouw van de kaders in vloer, wand en plafond zijn alleen de verticale stijlen van 20 mm zichtbaar. Hierdoor is het systeem volledig drempelloos. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Variavent: nieuwe zelfregelende raamverluchting

Renson brengt met Variavent een zelfregelend, thermisch onderbroken glasrooster met een glasaftrek van 80 mm. Met zijn unieke, interne mechanisme kan de Variavent verschillende debieten bereiken. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Adverteren? 

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief en zo duizenden mensen in de bouwkolom bereiken? Neem dan contact op met Jetvertising
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
26.000
Producten
 
900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP