Nieuwsbrief van 21-2-17 7:08:13
Online bekijken

Verrassende elementen nieuwbouw Den Haag | Vrije keuze schuifwand | Introductie lichtkoepel BouwBeurs

Holonite levert elemement voor nieuwbouw aan de Wapserveenstraat in Den Haag

Onder de naam Lieverley realiseerde ERA Contour in samenwerking met architectenbureau FORM in de wijk Morgenstond-West aan de Wapserveenstraat, 30 ‘beterBASIShuizen’. Den Haag Zuidwest is een van de grootste naoorlogse woonwijken van Nederland. Oude flatgebouwen maken steeds meer plaats voor nieuwbouw van eengezinswoningen en appartementen. 

Vrije keuze schuifwand in open of gesloten keuken

Beweegbare schuifsystemen maken het mogelijk: de keuken is het hart van veel woningen, omdat men elkaar daar ’s morgens, ’s middags en ’s avonds ontmoet. De open keuken is al lang een trend, waarbij zowel de ruimte om te koken en te eten, als de woonruimte groter zijn. 

Extra groot prefab dakraam Vlakkelichtkoepel XL

Heruvent bv uit Cuijk heeft op de Bouwbeurs haar extra grote vlakke lichtkoepel gepresenteerd. Dit prefab dakraam wordt net als de standaard vlakkelichtkoepel compleet in één geheel geleverd. De HR++ of triple beglazing zit hierbij al verwerkt in de opstand.

Duurzaam renoveren met aluminium

De totale woningvoorraad in Nederland bedraagt meer dan 7.500.000 woningen, waarvan zo’n 3.200.000 woningen in de huursector. Het verduurzamen van woningen is in veel gemeenten en in regionale samenwerkingsverbanden speerpunt van het woningbeleid. Verduurzamen richt zich daarbij voor een belangrijk deel op het terugbrengen van het energieverbruik. 

Methermo XL, hét ultraslanke raamsysteem

Minimaal design en grote glasoppervlakten. Deze unieke eigenschappen kenmerken de complete Methermo®XL serie van Metaglas. Van slanke schuifpui en vaste beglazing tot kiepramen: alle Methermo®XL producten bieden maximaal daglicht en een ultiem uitzicht! De Methermo®XL serie laat bewoners en architecten genieten van maximale glasoppervlakten met
minimale profilering. 

Panovista Max: weids panorama mét doekzonwering, zonder storende kabels of geleiders

Moderne woning ontworpen rond glas-op-glas hoekraam met zicht op de natuur. Het prachtige uitzicht vanuit de woonkamer van deze woning in het Nederlandse Goes was voor de architect dé uitdaging om zijn ontwerp rond uit te werken. Het resultaat: een groot glas-op-glas hoekraam waarmee de bewoners aan uitzicht naar buiten niks hoeven in te boeten. 

De R.evolutie van de glas-vouwwand

Solarlux presenteert „de R.evolutie van de glas-vouwwand“ – een volledig nieuw concept, dat op het gebied van techniek, design en uitvoeringsmogelijkheden uniek is. Elk onderdeel van de vouwwand is tot in detail doordacht en zo is een product van ongekend niveau ontstaan. In het nieuwe product steekt meer dan 30 jaar expertise.

Meer daglicht en ruimte met nieuwe VELUX dakkapellen

Vergunningsvrije oplossing als eerste in Nederland verkrijgbaar
De VELUX Groep zorgt al 75 jaar voor daglicht en frisse lucht in gebouwen. Met de nieuwe VELUX dakkapel en dakkapel serre creëert VELUX nu ook meer ruimte onder het dak. De VELUX dakkapellen zijn een innovatief alternatief voor een traditionele dakkapel en transformeren een zolderruimte snel in een ruimtelijke slaap- of woonkamer. 
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.