Hej John

Rådgiv boligejeren om gode energivaner

Når du hjælper boligejeren med energirenovering, er der god grund til også at rådgive om energirigtige vaner. Ifølge Videnscenter for Energibesparelser i Bygninger kan energiforbruget svinge med 300 procent alene på grund af boligejerens energivaner. Så med rådgivning øger du sandsynligheden for, at dit renoveringsarbejde giver de forventede besparelser hos dine kunder. 

Effektiv og pladsbesparende isolering

Isolering, der er nem at håndtere og samtidig pladsbesparende. Der er flere fordele ved at bruge Kooltherm K12-isloeringsplader til væg og loft. Og med en lambda-værdi på 0,021 W/(m·K) opnår du en af de bedste isoleringsværdier på markedet. 


Læs mere om efterisolering her, og kig forbi STARK og få professionel rådgivning om, hvilke produkter der passer til dine efterisoleringsopgaver.

Pas på dig selv – bliv set!

Hvert år sker mere end 4500 arbejdsrelaterede ulykker. Brug din sunde fornuft til at mindske det tal. Det gør du blandt andet ved at sørge for at blive set. På grå, våde og mørke dage er du lettere at overse, når du arbejder på en byggeplads eller på vejene. Derfor er det vigtigt, at dit tøj tydeligt gør opmærksom på din tilstedeværelse.


Med RAPTORs Hi-Vis-produkter er sikkerhed, komfort og bevægelsesfrihed i fokus.

Se avisen her

Tag et kig vores håndværkeravis og find alt til dine arbejdsopgaver - fx elværktøj, arbejdstøj og arbejdsbelysning. Se avisen her og køb i STARK eller på STARK.dk. Priserne gælder til og med onsdag den 30. november.

Vi ses i stark

 
 
 

BOSCH GSR 18V-60 C akku bore-/skruemaskine Solo u/batt. og lader

 
 

Pris t.o.m. 30/11 ex. moms 

996 DKK

Pris t.o.m. 30/11 incl. moms

1.245 DKK

 
   
 
 
 
 

KINGSPAN Kooltherm K12-isoleringsplade

 
 

Pris ex. moms 

236,80 DKK/m2

Pris incl. moms 

296 DKK/m2

 
   
 
 
 
 

DUKA One Pro 50

 
 

Pris ex. moms 

2.975,20 DKK

Pris incl. moms 

3.719 DKK

 
   
 
 
 
 

RAPTOR NRB31 Safe bukser KL. 2

 
 

Pris ex. moms 

1.099 DKK

Pris incl. moms 

1.373,75 DKK

 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: