2 juli 2024
Bekijk de online versie »
Click 'Download images' to view images
NIEUWSBRIEF
NIEUWE EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN!
In juli presenteren we een groot aantal nieuwe, exclusieve aanbiedingen en natuurlijk een nieuwe auteur van de maand. Deze maand krijg je 50% korting op alle 16 luisterboeken van Rebecca Yarros. Yarros schrijft vooral romantische boeken, maar haar fantasydebuut Fourth Wing was haar doorbraak en eerste wereldwijd succes.

In deze nieuwsbrief hebben we enkele opvallende aanbiedingen voor je geselecteerd met lekker lage prijzen al vanaf € 0,99. Check vooral ook het volledige overzicht met ruim 410 sterk afgeprijsde luisterboeken. Of je nou met vakantie gaat of thuisblijft: veel luisterplezer!
Je bent prachtig
Auteur: Ann Napolitano
De nummer 1-romanbestseller uit Amerika van 2023. Een schitterend, meeslepend familiedrama. Van de auteur van Lieve Edward. Voorgelezen door Nienke Brinkhuis.

Tip: 2 luisterboeken van Ann Napolitano met korting
Tijdelijk met 50% korting van € 14,99 voor € 7,49
In het oog
Auteur: Marijke Schermer.
Een roman over kijken en gezien worden, over bedrog, macht, machteloosheid en verantwoordelijkheid - in relaties en in het werkzame leven. En, bovenal, over de helende kracht van de liefde. Voorgelezen door Marijke Schermer.

Tip: 4 luisterboeken van Marijke Schermer met korting
Tijdelijk met 50% korting van € 14,99 voor € 7,49
Geen zuivere koffie
Auteur: Denise Meijer
Een labrador, een zelfverzekerde loodgieter en appeltaarten brengen Anne het hoofd op hol. Heeft ze wel de juiste keuze gemaakt door haar baan op te zeggen? Of is het allemaal geen zuivere koffie? Voorgelezen door Peggy Vrijens.

Tip: 5 luisterboeken van Denise Meijer met korting
Tijdelijk met 50% korting van € 8,99 voor € 4,49
Het avontuur van Charles Augustus Milverton
Auteur: Arthur Conan Doyle
Als er één misdadiger is die Sherlock Holmes vervult van afschuw dan is het Charles Augustus Milverton. Een jonge vrouw vraagt Holmes advies als zij te maken krijgt met Milverton. Voorgelezen door Jan Ad Adolfsen.

Tip: 42 luisterboeken van Sherlock Holmes met korting
Tijdelijk met 25% korting van € 3,99 voor € 2,99
Jos & Max
Auteur: Ivo Pakvis
Aan de hand van sleutelmomenten uit de carrières van Jos en Max Verstappen, toont F1-journalist Ivo Pakvis de overeenkomsten en verschillen tussen vader en zoon op het hoogste niveau van de autosport. Voorgelezen door Jelle Amersfoort.

Tip: 3 luisterboeken over autoracen met korting
Tijdelijk met 50% korting van € 12,99 voor € 6,49
Adrenaline
Auteur: Zlatan Ibrahimovic
Adrenaline, van Zlatan Ibrahimovic en Luigi Garlando is de nieuwe sportautobiografie waarin alles staat wat hij niet vertelt in Ik, Zlatan en is onthullender dan ooit. Voorgelezen door Bas van Werven.

Tip: 6 luisterboeken over voetbal met korting
Tijdelijk met 50% korting van € 12,99 voor € 6,49
Brandweerman Sam - De kajakwedstrijd
Auteur: Mattel
Zoals in elk Brandweerman Sam-verhaal brengt De kajakwedstrijd spanning voor de kleinsten, met een veiligheidstip aan het einde. Voorgelezen door Stan Limburg.

Tip: 6 luisterboeken van Mattel met korting 
Tijdelijk met 50% korting van € 1,99 voor € 0,99
Rebecca Yarros auteur van de maand
Rebecca Yarros is deze maand auteur van de maand. Dat betekent dat alle 16 luisterboeken van deze Amerikaanse auteur van romantische en fantasy-boeken exclusief bij Luisterrijk met 50% korting verkrijgbaar zijn.
Tijdelijk met 50% korting!
DEZE WEEK RUIM 410 AANBIEDINGEN!
INFO
»   Klantenservice
»   App (iOS/Android)
»   Over Luisterrijk
VOLG ONS
twitter facebook instagram linkedin youtube
Deze nieuwsbrief is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden iets hebt gekocht bij Luisterrijk en/of omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief en/of omdat je een zakelijke relatie bent van Luisterrijk Webwinkels BV.
Luisterrijk        A. Hofmanweg 5a        2031 BH Haarlem        klantenservice@luisterrijk.nl