Wordt de mail niet goed weergegeven klik dan hier voor de webversie
07 mei 2018
Rechter schroeft decibellen Oss terug
 

Hoeveel decibel op de gevel kan een mens verdragen bij een muziekfestival? Die vraag is voor Oss bij de rechter uitgevochten. Buurtbewoners krijgen hierdoor iets minder herrie te verduren.

 
Lees meer
 
Advertorial
Dag van de Ondermijning
 

Bespreek op 8 juni hoe u ondermijning aanvliegt door samen te werken aan een brede maatschappelijke aanpak. Tussen gemeente, politie en ketenpartners. Maar ook burgers en ondernemers worden betrokken. Wat zijn succesfactoren? Wanneer slaagt een aanpak? Leer van innovatieve oplossingen waarbij strafrecht wordt toegepast, maar ook bestuursrechtelijk wordt ingegrepen.

 
Meer informatie
VNG roept op tot samenwerking bij digitalisering
 

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) roept haar leden op 'actief deel te nemen aan het kennisnetwerk Smart Society'. 'Want in iedere gemeente is de impact van digitalisering merkbaar.'

 
Lees meer
 
‘Afslag Betuweroute zal slaap verstoren’
 

Mensen die dichtbij de Betuweroute wonen tussen Den Bosch en het westelijk deel van Gelderland, zullen drie tot zes keer per nacht vaker wakker worden als er een nieuwe afslag van de goederenspoorlijn komt.

 
Lees meer
 
Opinie | Paniek en ellende in de bouw
 

Nog maar een paar jaar geleden lag de complete bouw op zijn kont. Vandaag wordt steen en been geklaagd dat er niet gebouwd kan worden. De gemeente is aan de bal, maar laat ‘cowboy-bouwers’ te veel hun gang gaan.

 
Lees meer
 
Meer
 
Stalker Voorburg krijgt voorwaardelijke straf
RDW peilt belangstelling bezorgen rijbewijzen
Facebook Twitter LinkedIn
 
Je ontvangt deze mail omdat je bent aangemeld op het e-mailadres:
newsletter@newslettercollector.com