Rechtstreeks van Eindhoven naar Moskou

6 months ago


Text only:

Nieuwsbrief Russia Travel / BRIC Travel – 28 november 2018

Rechtstreeks van Eindhoven naar Moskou


Goed nieuws voor het zuiden van het land: op 21 december begint de Russische luchtvaartmaatschappij Pobeda Airlines, een dochter van Aeroflot, met een rechtstreekse lijndienst tussen Eindhoven Airport en Moskou Vnukovo. Naar Moskou vliegt u op maandag, woensdag, vrijdag of zondag om 10.05 uur (aankomst 15.25 uur lokale tijd), terug vliegt u op dezelfde dagen om 08.00 uur (aankomst in Eindhoven om 09.30 uur).
Vanaf luchthaven Vnukovo kunt u doorvliegen naar talloze binnenlandse bestemmingen. Blijft u in Moskou of hebt u een aansluitende vlucht vanaf Moskou Domodedovo of Sheremetevo? Boek dan een betrouwbare transfer via BRIC Travel en reis zonder stress naar uw hotel of overstapluchthaven
.

Russische consulaat scherpt regels aan


Als u een visum voor Rusland aanvraagt, moet u uw paspoort afgeven voor verwerking op het consulaat. Nu kan het natuurlijk gebeuren dat u zich na indiening van uw aanvraag realiseert dat u uw paspoort nodig hebt voor een andere reis. Tot voor kort was dit geen probleem: wij haalden uw paspoort dan terug van het Russische consulaat en dienden later een nieuwe visumaanvraag in. Helaas werkt het consulaat hier voortaan niet meer aan mee. Hebt u uw paspoort afgegeven, dan krijgt u dit pas terug na afronding van de volledige procedure. In de tussentijd kunt u niet over uw paspoort beschikken. Houd hier dus rekening mee. Uiteraard geven wij u van tevoren een indicatie van de verwerkingstijd; deze verschilt per type visum.
Reist u erg veel, dan is het wellicht een goed idee om een tweede paspoort aan te vragen. Neem hiervoor contact op met de afdeling Burgerzaken van uw gemeente.
Behoefte aan meer informatie? De specialisten van BRIC Travel staan voor u klaar met deskundig advies.

Rechtstreeks naar Lviv


Sinds kort vliegt Ryanair rechtstreeks naar het West-Oekraïense Lviv. Deze historische stad, die ook bekendstaat onder de namen Lvov en Lemberg, wordt driemaal per week bediend. U vertrekt vanaf luchthaven Weeze, net over de Duitse grens bij Arnhem.
Als u het geen bezwaar vindt nog iets verder door te rijden, kunt u ook vanaf luchthaven Dortmund naar Lviv vliegen. Prijsvechter Wizz Air biedt deze bestemming tweemaal per week aan.
Meer weten? Neem contact met ons op voor een reisadvies op maat.

Rechtstreekse verbinding Schiphol - Tallinn vervalt


Per 13 januari 2019 vliegt Nordica voor het laatst tussen Amsterdam en de Estse hoofdstad Tallinn. Volgens de maatschappij was de verbinding niet rendabel te krijgen.
Gelukkig blijft de lijndienst van Tallinn naar Brussel wel gewoon bestaan, net als die naar zeven andere bestemmingen. Er zijn ook geen plannen om de activiteiten op Groningen Airport te beëindigen.
Bel of mail ons voor de beste opties voor uw reis naar Tallinn.

Slapen in een Chinese steengroeve


Altijd al een keertje in een steengroeve willen overnachten? Vanaf nu kan dat! In de buurt van de miljoenenstad Shanghai, niet ver van de internationale luchthaven Hongqiao, heeft het luxe InterContinental Shanghai Wonderland Hotel deze maand zijn deuren geopend.
Dit unieke hotel is gebouwd in een negentig meter diepe voormalige steengroeve. Het telt 336 kamers verdeeld over achttien verdiepingen, waarvan twee boven grondniveau en zestien eronder. U hebt uitzicht op de ruige wand van de groeve, waarlangs zich een kunstmatige waterval naar beneden stort. De twee diepste verdiepingen zijn geheel omgeven door een prachtig aquarium.
Het ontwerp is van de Britse architect  Martin Jochman, die ook tekende voor de fameuze zeilvormige wolkenkrabber Burj Al Arab in Dubai.
Russia Travel

BRIC Travel


Facebook
Russia Travel
BRIC Travel
Twitter
Deze informatie wordt u aangeboden door Russia Travel, onderdeel van de BRIC Travel groep. Uw reisgenoot voor, tijdens en na uw reis!
Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief? Stuur een berichtje naar: afmelden@russiatravel.nl
This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Russia Travel / BRIC Travel · Kabelweg 21 · Amsterdam, 1014 BA · Netherlands

Russiatravel.nl

Categories: Abroad Holidays
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019