Corona richt een ravage aan in de retail. Een terugblik hoe huurders en verhuurders de schade voor zichzelf proberen te beperken. Aflevering 2.
Vastgoedmarkt
Online versie
Reconstructie: Maakt de retailer misbruik van corona?
Corona richt een ravage aan in de retail. Een terugblik hoe huurders en verhuurders de schade voor zichzelf proberen te beperken. Aflevering 2.
Lees verder >
Halfjaarverlies Wereldhave: zeven vragen aan ceo Matthijs Storm
Wereldhave maakte dinsdag een verlies bekend van 117 miljoen euro over het eerste halfjaar. Zeven vragen aan ceo Matthijs Storm.
Lees verder >
W.P. Carey: corona stuwt vraag naar sale & leaseback
Door de coronacrisis is er meer vraag bij ondernemingen naar sale & leaseback van hun vastgoed. Dat zegt Christopher Mertlitz, executive director van W.P. Carey in Europa.
Lees verder >
(advertorial)
alt
ASRE: MSRE-studenten afgestudeerd
Vijftien MSRE-studenten hebben op 22 juni hun diploma ontvangen. Reynt Jan Sluis en Jeroen Verwolf zijn cum laude afgestudeerd. De gebruikelijke feestelijke bijeenkomst kon dit keer niet doorgaan door de coronamaatregelen. Het MSRE-alumninetwerk bestaat nu uit 548 afgestudeerden.
‘Risico op corona thuis groter dan in kantoortuin’
Het risico om aan Covid-19 te worden blootgesteld, kan thuis veel groter zijn dan in een kantoortuin met vijftig collega’s. 
Lees verder >
Schroders haalt 425 mln op voor Europees hotelfonds
Het Schroder European Operating Hotels Fund, het eerste pan-Europese hotelfonds van Schroders, heeft 425 miljoen euro opgehaald aan kapitaaltoezeggingen bij beleggers.
Lees verder >
Akkoord voor betaalbare studentenhuisvesting in Rotterdam
Studenten moeten sneller aan woonruimte in Rotterdam kunnen komen en die woonruimte moet voor hen betaalbaar zijn. 
Lees verder >
Being en COD verkopen duurzaam kantoorcomplex in Amsterdam
Ontwikkelaars Being en COD hebben kantoorcomplex Max & Moore aan de Asterweg in de wijk Buiksloterham te Amsterdam Noord verkocht.
Lees verder >
Europese huurprijzen blijven dalen tijdens coronacrisis
De huurprijzen in Q2 zijn gedaald voor bijna alle Europese steden die zijn opgenomen in de Rent Index. Dit blijkt uit onderzoek van Housing Anywhere.
Lees verder >
Ook in mei fors minder uitgaven door huishoudens
Consumenten in Nederland hebben door de coronacrisis in mei veel minder uitgegeven dan een jaar eerder. Het gaat om de op één na grootste krimp ooit gemeten, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Lees verder >
Berlin Hyp financiert appartementen in Utrecht voor 32 miljoen euro
Berlin Hyp voorziet Zenzo Maatschappelijk Vastgoed van een tienjarige lening van 32 miljoen euro. De lening wordt gebruikt om drie woongebouwen in Utrecht te financieren.
Lees verder >
Sterkste daling investeringen ooit in mei
De investeringen in Nederland waren in mei door de coronacrisis 18,8 procent lager dan in dezelfde maand een jaar eerder. Dat is de grootste daling sinds het begin van de metingen in 2004.
Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright