Nederland helpt mee hen te beschermen Bekijk hier de online versie
Geef een pakje
Beste meneer/mevrouw ,

Voor UNICEF bezochten onze ambassadeurs Claudia de Breij, Klaas van Kruistum en Jörgen Raymann vluchtelingenkampen in Libanon, Jordanië en Irak. In deze kampen is de situatie zorgwekkend. Het is er overvol, duizenden mensen leven schouder aan schouder en wonen samen in kleine wooncontainers of tenten.

Dit geldt ook voor de vierjarige Fariba. Zij zit in een vergelijkbaar kamp in Griekenland. Fariba en vele andere jonge kinderen zijn op de vlucht extreem kwetsbaar. Naast de dreiging van kou, honger en dorst, kunnen ze ook het slachtoffer worden van misbruik of geweld. Overleven is een dagtaak, zeker nu de koude winter voor de deur staat.

Meer informatie   Help kinderen als Fariba
Recordaantal vluchtelingkinderen in Griekenland
Een recordaantal vluchtelingkinderen verblijft op dit moment in Griekenland, het hoogste aantal sinds de piek van 2015. In totaal gaat het om 37.000 kinderen, waarvan 5.162 alleenreizende minderjarigen.
Lees verder
 
Wat kan ik doen?
Volg de reis van de pakjes
Nieuw bij UNICEF: kies en volg je pakje naar kinderen als Fariba
Actie HelloFresh: kook met korting en geef kinderen goede voeding
Kook jij al HelloFresh? Met HelloFresh kies je elke week zelf je recepten uit een uitgebreid weekmenu en krijg je een maaltijdbox met de beste verse ingrediënten thuisbezorgd. Via je online account geef je gemakkelijk aan óf en wanneer je de box wilt ontvangen! We geven je een goede reden om je nu aan te melden: je krijgt namelijk vier weken lang elke week 10 euro korting op je maaltijden!

De 40 euro die je bespaart, doneert HelloFresh aan UNICEF. Met dit bedrag kunnen wij bijna honderd kinderen high energy biscuits geven. Die zitten vol vitamines, mineralen en andere belangrijke voedingsstoffen. Daarom zijn de biscuits volwaardige maaltijdvervangers, die voorkomen dat kinderen ondervoed raken.

Wil je koken met korting en kinderen helpen? Meld je aan op de website van HelloFresh met je persoonlijke actiecode HFUNICEF-2948.
Kook mee voor UNICEF   Bekijk de actievoorwaarden
     
Legal Disclaimer   Contact opnemen
     
Gegevens wijzigen   Afmelden