Flexmarkt
Online versie
Flexmarkt

Recordaantal vacatures, minder groei uitzendbanen

Het aantal openstaande vacatures steeg in het tweede kwartaal naar recordhoogte. En hoewel minder dan in voorgaande kwartalen, fungeert de uitzendbranche nog altijd als banenmotor.
(advertorial)
alt
Sturing geven aan de wendbare organisatie
Een transformatie naar een agile organisatie betekent dat u met uw HR-inrichting aan de slag moet gaan. Wat betekent agile werken voor uw organisatie en uw medewerkers? En hoe richt u de HR-instrumenten zoals beoordelen, belonen, werving, selectie en talentmanagement hierop in?
Flexmarkt

Uitzendbureaus en payrollbedrijven snelste groeiers

Het aantal snelgroeiende bedrijven in Nederland is vorig jaar met 16%. En onder deze snelle groeiers zitten opvallend veel flexbedrijven.
(advertorial)
alt
Op de hoogte van actuele wetswijzigingen
Tijdens de HR Actualiteitendag 2018 wordt u in één dag bijgepraat over de recente en komende wetswijzigingen. De focus ligt deze dag op arbeidsrecht, sociale zekerheid, pensioenen en personeel en fiscus. Actueel, helder en praktijkgericht!
Flexmarkt
Meer online vacatures dan ooit
Het aantal online geplaatste vacatures is in het tweede kwartaal van dit jaar gegroeid tot een recordaantal van ruim 4 miljoen.

Adecco boekt minder groei in ons land

Adecco heeft de sterke groeicijfers van het eerste kwartaal in ons land niet kunnen vasthouden. Dat blijkt uit de cijfers van de groep over het tweede kwartaal.

Opnieuw stagnatie in Belgische uitzendmarkt

De Belgische uitzendmarkt is in juni met 0,4% gegroeid vergeleken met een jaar eerder. Daarmee lijkt de groei bij de zuiderburen weer wat tot stilstand te komen. 
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright
 </