Rectificatie nieuwsbrief

9 months ago


Text only:

Citroën Nederland
Bekijk de online versie.

Geachte heer Do,
Op donderdag 25 januari jongstleden hebben wij u per e-mail de nieuwsbrief van Citroën toegestuurd. Helaas hebben wij moeten vaststellen dat er in deze nieuwsbrief een onjuiste aanbieding met betrekking tot private lease wordt gedaan. Daarnaast is de vermelde APK prijs niet correct geweest. Wij betreuren deze gang van zaken en bieden u hiervoor onze welgemeende excuses aan. Voor de volledigheid doen wij u hierbij de nieuwsbrief met de juiste private lease aanbieding toekomen.
Wij vertrouwen erop u hiermee naar behoren te hebben geïnformeerd en bieden u nogmaals onze excuses voor het ongemak aan.
Met vriendelijke groet, Citroën Nederland
WRC LEGENDE TERUG BIJ CITROËN
Sébastien Loeb, de man die tussen 2004 en 2012 ieder jaar het WRC op zijn naam schreef, keert in 2018 terug bij Citroën. Loeb zal in het nieuwe seizoen drie keer plaatsnemen achter het stuur van de Citroën C3 WRC. Met de terugkeer van Sébastien Loeb gaat Citroën vol voor de winst in 2018.

VOLG CITROËN EN HET WRC

ENDLESS POSSIBILITIES
De Nieuwe compacte SUV Citroën C3 Aircross kunt u helemaal naar eigen smaak aanpassen. Er zijn in totaal maar liefst 90 combinaties mogelijk! Dankzij 5 verschillende ambiances kunt ook met het interieur alle kanten op. U kunt de auto dus tot in de kleinste details personaliseren.

STEL UW C3 AIRCROSS SAMEN

CITROËN 2CV IS JARIG
De Citroën 2CV blaast dit jaar 70 kaarsjes uit. Reden genoeg om terug te blikken op dit iconische model. Op Citroën Origins beleeft u de 2CV als nooit tevoren. Start de motor of probeer de claxon. De typische klanken brengen u terug naar de tijd van toen.

HERBELEEF CITROËN 2CV

APK ALTIJD €29,- BIJ CITROËN
Wettelijk bent u verplicht om de APK-controle voor uw auto te laten uitvoeren. De beste plaats om dat uit te laten voeren is bij een Citroën-dealer. U betaalt €29,- voor de APK all-in. Geen verrassingen achteraf.

PLAN EEN APK VOOR UW AUTO
PROFITEER TIJDENS MOMENT SUPRÊMELiever geen grote investering doen? En geen zorgen maken over verzekering en onderhoud? Dan is Citroën Private Lease misschien een goede optie voor u. Profiteer nu tijdens Moment Suprême van €20,- korting per maand op uw private leasecontract. Bovendien profiteert u tijdens Moment Suprême van een kostenloze aflevering aan huis door Citroën @Home Delivery. Zo hoeft u alleen nog maar een private leasecontract af te sluiten en Citroën doet de rest.
Uw mening is belangrijk voor ons
VINDT U DEZE NIEUWSBRIEF RELEVANT?
VOLG ONS
PERSOONLIJKE OMGEVING
HULP NODIG?

0800-2487636

0800-2487636
MYCITROËN APP
© 2018 Citroën Nederland BV |

Afmelden

|

Citroën.nl

Citroen.nl

Categories: Cars Auto miscellaneous
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018