ELF Voetbal nieuwsbrief van 22-11-2019
Red Friday: Wat is er te zien in de Eerste Divisie?

Donker, koud en aan de volle prijs. In januari heb je Blue Monday, in november bestaat Red Friday. Geen kortingen, da's pas over een week. Wél paraat om je door de dip te helpen: tien lekkere potjes in de Eerste Divisie. Wat zijn de lessen die we gaan leren?


Lees verder
In beeld: de laatste zeven scorende Oranjedebutanten

Myron Boadu groeide op naast de Johan Cruijff ArenA, maar speelt zijn voetbal al tijden voor AZ. Ook in Alkmaar kun je door uit te blinken bij het Nederlands elftal terechtkomen. Heeft-ie toch iets van een Ajax-traditie meegekregen? Misschien, want bij zijn debuut in het oranje legde hij er gelijk een balletje in. Boadu zal heerlijk geslapen hebben. Voortaan weet hij zich in dit uitmuntende gezelschap!

Lees verder
Ché Nunnely: Simba van de familie

Ché Nunnely (20) maakt dit seizoen naam op het niveau waarnaar hij verlangde: de Eredivisie. De Nederlandse-Surinamer van Willem II zal echter niet snel gaan zweven. Zijn naasten houden hem immers met beide benen stevig op de grond. ELF Voetbal trok naar Almere en schoof aan voor een openhartig gesprek met Ché en zijn familie.

Lees verder
Profiteer nu! Een gratis innovatieve bal bij een vader/zoon-abonnement!

Bij een 2-jarig dubbelabonnement op PANNA! Magazine en grote broer ELF voetbal ontvang je nu een Skillza football ter waarde van 129 euro!

Lees verder
Interview Rogier Veenstra: "Het profvoetbal is het uiteindelijke doel"

Rogier Veenstra is pas 32 jaar oud en daarmee de jongste trainer in de Tweede Divisie. Afgelopen zomer signeerde hij een verbintenis bij promovendus ASWH, dat momenteel de voorlaatste plaats bekleedt. Daardoor neemt de passie voor het trainerschap allerminst af bij Veenstra, want de ex-prof is idolaat van het spelletje. Een monoloog.

Lees verder
Interview Roy Tol: "Het zit ook echt niet mee"

Roy Tol (21) begon eind oktober weer echt te draaien. Na een periode vol blessureleed voelde hij zich eindelijk weer voetballer. Tot twee weken terug, want de buitenspeler van Jong FC Volendam werd wederom teruggeslagen. Hij liep op de training een scheurtje in zijn hamstring op. “Het zit ook echt niet mee.”

Lees verder
Interview Mike van den Ban: "Ik had na mijn blessure moeite om weer aan te haken"

Mike van den Ban (28) begon dit seizoen uitstekend bij Katwijk. In de eerste vier wedstrijden scoorde de aanvallende middenvelder liefst vijfmaal. Mede het resultaat van hard doortrainen deze zomer. “Vorig seizoen had ik moeite om aan te haken, omdat ik midden in het seizoen mijn rentree maakte.”

Lees verder
Play-offloting: Is dit hét moment voor Schotland?

 “Kijkers hebben geklaagd nadat Sky Sports de voorbeschouwing voor Schotland – Kazachstan in vijf minuten afhandelde. De tv-zender heeft excuses gemaakt en beloofd om dat voortaan wat sneller te doen.” Zo ziet u: voor zelfspot kunt u altijd bij de Schotten aankloppen. Ondanks hun hopeloze spel in de kwalificatiepoule hebben ze door het winnen van de Nations League nog wél een reële kans op het EK van 2020. Hoe staat het ervoor?

Lees verder
De Peter Bosz Quiz!

Peter Bosz was donderdag jarig en mocht een flink aantal kaarsjes uitblazen. Hoe oud hij is geworden, gaan we niet verklappen. Dat is namelijk de eerste vraag van een quiz over Bosz , die door ELF Voetbal is samengesteld. De vragen leiden je door de hele loopbaan van de succesvolle trainer. Heel veel succes!

Lees verder
Hertha BSC - Freiburg SC14-12-2019
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Schalke 04 FC - Eintracht Frankfurt14-12-2019
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Koln FC - Bayer Leverkusen14-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
 
Borussia Dortmund - Leipzig RB14-12-2019
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
 
Arsenal FC - Manchester City14-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen