Volvo test elektrische graafmachine ECR25: ‘Niet meer schreeuwen, maar praten’
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Reesink verwerft nieuw groeikapitaal met verkoop aandelen
Royal Reesink komt binnenkort grotendeels in handen van de Zweeds-Duitse investeerder Triton. De machinedistributeur, in Nederland eigenaar van onder meer Kemp, Hans van Driel en sinds kort ook Meerman, blijft voor 15 procent eigendom van de zittende directie. 85 Procent van de aandelen gaat naar Triton.
Volvo test elektrische graafmachine ECR25: ‘Niet meer schreeuwen, maar praten’

De Franse aannemer Spac gaat de accu-aangedreven elektrische graafmachine ECR25 van Volvo testen in de praktijk. Spac zet de 2,5-tons machine in bij graafwerk op een golfbaan in Saint-Nom-la-Bretêche, net buiten Parijs. 

Lees verder >
Primeur: nieuwste Limach voor Stedin

Limach heeft een nieuwe elektrische minigraafmachine ontwikkeld: de E18.2. Het eerste exemplaar van dit model is geleverd aan netbeheerder Stedin. Het gaat om een doorontwikkelde versie van de eind 2018 gelanceerde E18.1.

Lees verder >
VIDEO | Atlas spoorwegmachine met flatlorrie voor Peter van der Meer

Peter van der Meer Leimuiden heeft een Atlas 160WSR spoorwegmachine in gebruik genomen. Dit in combinatie met een flatlorrie met container en ballast-afrijbak.

Lees verder >
Banner
Beelen koopt twaalf Scania’s XT; chauffeurs leren efficiënt rijden

Beelen heeft in één koop twaalf nieuwe Scania’s XT besteld. De 2-, 3- en 4-assige trucks worden in de loop van het jaar uitgeleverd. De voertuigen worden opgenomen in het zogeheten Scania Ecolution-programma. 

Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright