Hoe zit het met die witte strepen in de lucht? ✈️
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍ 
26 september 2024
Nieuwsbrief
Het regeerprogramma bevat zorgwekkende keuzes die onze toekomst op het spel zetten. Dit beleid negeert de urgentie van klimaatverandering, natuurbehoud en welzijn. Het is essentieel dat de overheid zich betrouwbaar toont en stappen vooruit blijft maken, met oog voor het milieu én de mensen.

'Veel plannen zijn fors afgezwakt, waardoor de problemen alleen maar groter worden terwijl de doelen wel blijven staan. We kunnen nu nog ingrijpen en zorgen voor een mooie en leefbare toekomst. Het is zonde om het werk dat al gedaan is voor verduurzaming overboord te gooien', zegt onze directeur Marjolein Demmers.
We vroegen aan Kamerleden: zorg jij dat de natuur prachtig blijft? Ze ontvingen van ons een canvas van een prachtig natuurgebied in hun buurt. Mooie en gezonde natuur is niet vanzelfsprekend. Dat vraagt om actie en inzet. Wij stellen vijf uitvoerbare maatregelen voor.
Dat vliegtuigen enorme CO2-uitstoters zijn, dat is wel bekend. Maar welke klimaateffecten die níét CO2-gerelateerd zijn hebben vliegtuigen? Hoe zit het bijvoorbeeld met die witte strepen in de lucht. Wat voor klimaatsporen laten die na?
 
 
 
 
 
       
   
open