Beste golfer, welke afstandsmeter past het beste bij jou?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Klik hier voor de webversie

9 november 2022 Nederlandse Golf Federatie
EQUIPMENT

Welk type afstandsmeter is het beste?

Afstandmeters zijn voor de meeste golfers onmisbaar geworden. Welke verschillende afstandmeters zijn er? Een laser, horloge of handheld, wat is het beste? GOLF.NL neemt een kijkje in de golfshop en drie golfers gaan in het Testpanel de baan in om hun favoriet te kiezen.

Bekijk de video
INTERVIEW

First timers #3: indrukwekkend spel van Sofie Nooij

In ‘First timers’ spreken we met topgolfers die in 2022 iets voor het eerst gepresteerd of meegemaakt hebben. Jeugdspeelster Sofie Nooij (14) maakte in de Players Experience op het Big Green Egg Open veel indruk aan de zijde van winnares Anna Nordqvist.

Lees het interview
CULINAIR

Welke golfende kok wint?

In de rubriek Signature Dish gaan twee golfende hobbykoks de strijd met elkaar aan op de Big Green Egg. Wie weet met de greenbox vol seizoensproducten de opdracht op de kamado het beste uit te voeren?

Bekijk de video
COLUMN

Huis op de green

De woningnood in Nederland is groot en duurzaamheidswetenschapper Rovers weet een oplossing: huizen bouwen op die tientallen hectares grond slurpende golfbanen. Gerard Louter anticipeert daarop.

Lees verder
ADVERTORIAL

Golfparadijs aan de Rode Zee

Stijlvol vijfsterrenresort met een uitgebreide all-inclusive-formule direct aan de legendarische links course van Gary Player. Een echte prijstopper, vanaf € 1049,-!

Lees en kijk verder
REGELS

Je bal in een bandenspoor? Wat dan?

In de rubriek 'Stel je regelvraag' geven we antwoord op vragen over de golfregels. In deze aflevering vertellen we onder meer wat je mag doen als je bal in een bandenspoor ligt.

Lees de antwoorden

Uitgelicht

RUBRIEK

Sweetspot: op zoek naar auto met deuken?

Lees verder >
 
REGELS

De grootste regelwijzigingen vanaf 2023

Lees verder >
 
 

Wie speelt waar?

10

NOV

Nedbank Golf Challenge

Sun City, Zuid-Afrika | DP World Tour

10

NOV

Pelican Women’s Championship

Belleair, Florida (VS) | PGA Tour

 
Instagram #GOLFNL  @GOLFNL
GOLF.NL op Instagram
Golfweer

Je ontvangt deze e-mail omdat je GOLF.NL toestemming hebt gegeven om jou per e-mail op de hoogte te houden. Wij kunnen niet uitsluiten dat er eventuele onjuistheden in de gegevens voorkomen. Wil je in de toekomst liever geen e-mail meer van ons ontvangen? Dan kun je je hier afmelden.