Bekijk dit bericht in je browser
 
Regenwater, da's hemels

Regenwater is gratis en als je het opvangt kan je tot 50% besparen op je drinkwaterfactuur. Wist je dat je minder wasproduct nodig hebt als je wast met regenwater?

Ontdek alle voordelen van regenwater, vang het op en hergebruik het. Welk regenwatersysteem kies jij?
 
Popeiland, festival voor kinderen

Kom op 26 juni naar de verjaardagseditie van Popeiland op de festivalweide van domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

Het popfestival voor kinderen ontvangt dit jaar terug grote artiesten: Camille, Omdat Het Kan & Average Rob, Maksim, De KetnetBand en Mega Mindy zullen de hele weide doen daveren van 13 tot 19 uur. Tijdens de optredens is er ook een heleboel randanimatie.
 
Verras papa beestig en geestig

Maak van Vaderdag een unieke familiedag en ga op zaterdag 8 juni of zondag 9 juni naar een boerderij in de buurt. Van een ontbijt of een gezellige picknick tot een creatieve broodworkshop of een avontuurlijke rit in de boomgaard.

Kijk welke land- en tuinbouwbedrijven hun poorten openzetten en schrijf je vòòr 3 juni in.
 
Het bestuur

Provincieraad
Volgende zitting: op woensdag 29 mei om 14 uur. Je kan de zittingen live volgen via streaming video. Ongeveer een week voor de zitting kan je de agenda raadplegen.

Deputatie
 
UiT in Oost-Vlaanderen

Wil je weten wat er allemaal te doen is in Oost-Vlaanderen? Surf naar www.uitinoost-vlaanderen.be, waar je een overzicht krijgt van alle komende evenementen. Je kunt zoeken op plaats, datum en thema.
 

Provincie Oost-Vlaanderen | Charles de Kerchovelaan 189 - 9000 Gent | tel. 09 267 82 65
Bevoegde beleidsverantwoordelijke: gedeputeerde Kurt Moens