Regeringsnieuws 23 december 2015

2 years ago


Text only:

Bekijk de online versie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Regeringsnieuws23 december 2015


 

Koopkracht stijgt in 2016 meer dan verwachtDe gemiddelde koopkracht stijgt in 2016 met 1,8%. Dat is 0,4% meer dan op Prinsjesdag voorspeld werd. Volgend jaar gaan de meeste mensen er financieel op vooruit. Een huishouden houdt gemiddeld €800 meer over.
Lees meer


 

Schuldenaar moet voldoende overhouden om van te levenMensen met schulden hoeven in de toekomst veel minder informatie aan te leveren om de beslagvrije voet vast te stellen. Daardoor lopen zij minder kans om te weinig geld over te houden om van te leven.
Lees meer


 

Verbetering kwaliteit gastouders kinderopvangHet kabinet wil de kwaliteit van individuele gastouders in de kinderopvang verbeteren door verdergaande professionalisering. Naast een kwaliteitsverbetering van de gastouders kijkt het kabinet ook naar de arbeidsrechtelijke positie van gastouders.
Lees meer


 

Per 1 januari 2016 voorschot voor álle slachtoffersPer 1 januari 2016 kunnen álle slachtoffers die door de rechter een schadevergoeding toegewezen hebben gekregen, een voorschot van de overheid krijgen. Slachtoffers zijn dan niet meer afhankelijk van de dader voor de uitbetaling. Het voorschot voor deze slachtoffers bedraagt maximaal €5000.
Lees meer


 

Colofon


Ministerie van Algemene Zaken

Redactie Rijksoverheid.nl


 
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Meld u dan nu af
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dit bericht kan informatie bevatten die niet voor u is bestemd. Indien u niet de geadresseerde bent of dit bericht abusievelijk aan u is toegezonden, wordt u verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. De Staat aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.

Rijksoverheid.nl

Categories: Government
Age: 65 and older 31 until 64 years 19 until 30 year 14 until 18 year 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018