Nieuwsbrief Regio Zwolle

Nieuwsbrief Regio Zwolle -
December 2018

Agenda

Regio Zwolle Dag 23 januari 2019


Twee keer per jaar organiseren wij een Regio Zwolle Dag waarbij de colleges en griffiers van de 21 gemeenten, de 4 provincies, ondernemers én vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen en organisaties elkaar ontmoeten.

Op woensdag 23 januari 2019 zijn wij te gast in de gemeente De Wolden.
Binnenkort ontvangt u de uitnodiging met het programma en het aanmeldformulier.

Nieuws

Experiment & ernst kernwaarden cultuurprofiel Zwolle


Experiment & ernst, dat zijn de twee kernwaarden van het regionale cultuurprofiel dat b&w van Zwolle op 1 november aan minister Van Engelshoven hebben aangeboden. Samen met de culturele partners, provincie Overijssel en Regio Zwolle formuleerde de gemeente de kernwaarden en ambities voor het cultuurbeleid van de regio voor de samenwerking met het Rijk.

Lees meer

Nieuws

Hoogeveen sluit zich aan bij Regio Zwolle


De gemeente Hoogeveen sluit zich met ingang van 1 oktober aan bij het bestuurlijke samenwerkingsverband Regio Zwolle. Dat heeft het college van B&W van Hoogeveen besloten. Hoogeveen is daarmee de eenentwintigste gemeente van Regio Zwolle.

Lees meer

 

Nieuws

Regio Zwolle in FDI Magazine Financial Times


In december verschijnt een editie van het FDI Magazine van de Financial Times met daarin een artikel over de kansen voor FDI (foreign direct investment ofwel buitenlandse investeringen) in de Regio Zwolle. Een prachtige kans om voor een internationaal publiek van CEO’s en decisionmakers Regio Zwolle als dé groeiregio van Nederland op de kaart te zetten als interessante regio voor buitenlandse investeringen.

Lees meer

 

Nieuws

Unieke leergang "Samenwerken Triple Helix Regio Zwolle en Talentenregio" van start


Eind november start de leergang "Triple Helix: Samenwerken tussen overheid, ondernemers en onderwijs". Deze unieke cursus wordt georganiseerd door Regio Zwolle in samenwerking met Talentenregio. Vooral professionals van gemeenten, provincie, onderwijs en het bedrijfsleven zitten in de klas, maar staan ook voor de klas. Een keur aan gastdocenten komt langs om hun ervaring over samenwerken te delen. Het is de eerste keer dat Regio Zwolle en Talentenregio deze cursus aanbieden in deze triple helixvorm.

Lees meer

Nieuws

Vernieuwde Regiegroep gestart

De vernieuwde Regiegroep is donderdag 15 november voor het eerst in een nieuwe samenstelling bijeengekomen.

Lees meer

Nieuws

Jaarverslag 2017


Met het Jaarverslag 2017 zetten wij de successen en activiteiten in de schijnwerpers die het afgelopen jaar door overheid, ondernemers en het onderwijs zijn bereikt.

Lees meer

 

COPYRIGHT © regiozwolle

Uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp