Regio Zwolle | Nieuwsbrief
Editie  4 |  13 oktober 2022

 

Delegatie gemeenten, provincies, ondernemers en onderwijs naar Den Haag

Het tweedaagse bezoek van ruim 50 bestuurders, secretarissen en andere vertegenwoordigers uit de regio aan Den Haag heeft de relatie van Regio Zwolle met Den Haag versterkt. Lees hier meer over het programma, de opgedane kennis, nieuwe inzichten en de versteviging en verdieping van het netwerk.

Lees verder

Dat doet de deal!

Rijk en Regio Zwolle investeren samen zo’n 90 miljoen euro in de regio. Het geld is verdeeld over achttien projecten die de economie, innovatie, werkgelegenheid en leefbaarheid van Regio Zwolle versterken. Waar het geld terecht komt, zien inwoners en ondernemers op de nieuwe website datdoetdedeal.nl. Lees hier meer over het nieuwe platform.

Lees verder

Quickscan Verstedelijkingsstrategie Regio Zwolle landelijk geïntroduceerd op Springtij

Tijdens de sessie over woonomgeving is de Quickscan van Regio Zwolle geïntroduceerd door Lisa de Groot (gemeente Zwolle) en Rolf van Toorn (Waterschap Drents Overijsselse Delta). De quickscan is een middel om de verstedelijkingsstrategie te voeden met concrete en werkbare uitgangspunten die geen ‘spijt’ opleveren op de lange termijn.

Lees verder

Team Regio Zwolle Bureau volop in ontwikkeling

De afgelopen tijd is er veel veranderd in het team van het Regio Zwolle Bureau. Tijd om de nieuwe collega's voor te stellen. 

Met de komst van Arie en de wisseling met Manon Koldewijn, nemen we afscheid van Daniël van der Weerd. Daniël was het afgelopen half jaar secretaris van Regio Zwolle. Dank voor de grote inzet en betrokkenheid! 

Benieuwd naar de rest van het team van het Regio Zwolle Bureau?
Hier vindt u een overzicht van alle collega's uit het team van het Regio Zwolle Bureau.
 


Contact

Wilt u contact met één van de medewerkers van het Regio Zwolle Bureau stuur dan een mail naar regiozwolle@zwolle.nl.

Kijk voor meer info over Regio Zwolle op regiozwolle.info.


 

Aanmelden nieuwsbrief

Kent u iemand die ook geïnteresseerd is in deze nieuwsbrief? Stuur deze mail gerust door. Heeft u de nieuwsbrief ontvangen via iemand uit uw netwerk en wilt u deze zelf graag ontvangen? Meld u aan via deze link.
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Share Share
Deze e-mail in uw browser lezen of de url kopiëren? Klik hier.
     
 
COPYRIGHT © regiozwolle

Uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp