Nieuwsbrief Regio Zwolle - Maart

Infrastructuur voor groei

Nieuws

Noordoostpolder MKB-vriendelijkste gemeente Flevoland én Regio Zwolle


De gemeente Noordoostpolder prolongeert de titel ‘MKB-vriendelijkste gemeente van de provincie Flevoland’ en mag zich vanaf dit jaar ook de MKB-vriendelijkste gemeente van de regio Zwolle noemen. Jelle Weever (voorzitter MKB-Nederland Regio Zwolle) en Ronald de Vries (bestuurslid MKB-Nederland Regio Zwolle) reikten de prijzen gisteravond uit aan wethouder Economische Zaken Hans Wijnants. De regio Zwolle bestaat uit 21 gemeenten in 4 provincies. Deze titel werd dit jaar voor het eerst uitgereikt op initiatief van MKB-Nederland Regio Zwolle.


Lees meer

Nieuws

Regio Zwolle reikt hand uit naar 250 Britse bedrijven


De Regio Zwolle reikt gezamenlijk een hand uit naar 250 bedrijven gevestigd in Engeland, die een overstap naar Nederland overwegen: “Wij zijn dé beste keus voor bedrijven die de overstap overwegen” laat VNO-NCW Regio Zwolle voorzitter Laurens de Lange weten. Ook MKB Regio Zwolle maakt zich hard om de Regio Zwolle voor bedrijven uit Engeland op de kaart te zetten.

Lees meer

Nieuws

Havendiner met hoog knuffelgehalte


Op vrijdag 8 februari 2019 werd het derde Havendiner Regio Zwolle gehouden. Het diner stond in het teken van ‘smart logistics’ en het was voor de circa 130 gasten uit de logistiek- en havensector een avond met een hoog knuffelgehalte. Nutte Visser (eigenaar MCS Terminals) werd uitgeroepen tot havenondernemer van het jaar. Het jaarlijks terugkerende evenement werd georganiseerd door Port of Zwolle en Regio Zwolle United / PEC Zwolle.


Lees meer

Nieuws

Matchmaking op de Agrifood-bijeenkomst


Op zaterdag 23 februari 2019 werd de Agrifood-bijeenkomst Regio Zwolle gehouden, voorafgaand aan de wedstrijd tussen PEC Zwolle en De Graafschap. Meer dan tachtig innovatieve ondernemers en dienstverleners uit de Agri & Food sector grepen de wedstrijd aan om elkaar beter te leren kennen en elkaar te helpen met hun vraagstukken.

Lees meer

Nieuws

Gemeente Raalte partner van Regio Zwolle United

De gemeente Raalte is een partnerschap aangegaan met stichting Regio Zwolle United. Dennis Melenhorst (wethouder gemeente Raalte) en Arjan Jansen (directeur Regio Zwolle United) ondertekenden zaterdag 23 februari een driejarige partnerovereenkomst. Regio Zwolle United zet de kracht van sport in voor de Regio Zwolle en is verbonden met PEC Zwolle.

Lees meer

Nutte Visser Havenondernemer van het jaar 2018


Voor de derde keer wordt deze maand de havenondernemer van het jaar gekozen. De jury heeft dit jaar unaniem Nutte Visser gekozen als Havenondernemer van het Jaar 2018. Daarmee is hij de opvolger van Bert Weever van Graansloot Kampen.

De bekendmaking van de Havenondernemer van het jaar is tijdens het Havendiner Regio Zwolle op 8 februari 2019.

Lees meer

 

 

Nieuws

Regio Zwolle Connect 


Met een enkele vraag, een enkel antwoord maken we elkaar sterker. Dat is de kracht van de regio Zwolle en van Regio Zwolle Connect. Al bijna 700 ondernemers hebben zich aangemeld in hét netwerk van, voor en door ondernemers in de regio. Heb je de video al gezien?

Deze e-mail in uw browser lezen of de url kopiëren? Klik hier.
 

COPYRIGHT © regiozwolle

Uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp