Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 12 april 2017

Regionale aanpak hennepteelt in woningen/bedrijfspanden

Regionale aanpak hennepteelt in woningen/bedrijfspanden
12-april-2017 | Samenwerken aan een krachtige en integrale aanpak van hennepteelt en andere drugvondsten in de Amstelland gemeenten. Een samenwerking met alle betrokken partners zodat onveilige situaties, criminaliteit, overlast en onnodige maatschappelijke kosten aangepakt worden. Deze samenwerking is bezegeld in een gezamenlijk overleg met alle burgemeesters van de gemeenten Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Diemen en Ouder-Amstel. Ook zijn er onderlinge afspraken gemaakt over het sluiten van growshops. Door de afspraken ontstaat voor alle gemeenten een betere informatiepositie en eenduidigheid wanneer woningen/panden gesloten worden.
Lees verder >

19 april informatieavond bestemmingsplan Meervalstraat/Roerdomplaan

11-april-2017 | Het college van B&W heeft het voorontwerp bestemmingsplan Meervalstraat/Roerdomplaan vrijgegeven voor inspraak tot en met 11 mei 2017. Tot die tijd kan iedereen een inspraakreactie indienen bij de gemeente. Om de herontwikkeling van de vrijkomende gronden aan de Meervalstraat/Roerdomplaan mogelijk te maken is een wijziging van het bestemmingsplan nodig.
Lees verder >

Verkiezingen nieuwe kinderburgemeester van start

10-april-2017 | Sophie van Raaphorst zoekt opvolger. Alle Aalsmeerse kinderen die nu in groep zes en zeven zitten kunnen zich kandidaat stellen om de nieuwe kinderburgemeester van Aalsmeer te worden. De gemeente is op zoek naar een opvolger van kinderburgemeester Sophie van Raaphorst.
Lees verder >

Snelheidscontroles in Aalsmeer

11-april-2017 | De politie heeft in februari en maart snelheidscontroles uitgevoerd op de N201 in Aalsmeer en Uithoorn. Van de 11.000 passanten zijn meer dan 1.000 automobilisten bekeurd voor te hard rijden. De maximale snelheid op de N201 is 80 kilometer per uur, maar er is zelfs een snelheid gemeten van 133 kilometer per uur. Te hard rijden vergroot de kans op ongelukken en veroorzaakt zwaarder letsel bij ongelukken.
Lees verder >

Opening expositie Connie Fransen in gemeentehuis Aalsmeer

06-april-2017 | Vanaf woensdag 19 april tot en met woensdag 19 juli 2017 exposeert kunstenaar Connie Fransen in het gemeentehuis. De officiële opening van deze expositie met rondleiding is woensdag 19 april om 20.00 uur. Gemeentehuis Aalsmeer, raadhuisplein 1.
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer