Registratie is open!

Beste relatie,

Vanuit het Breepark Breda organiseert Nieuwsblad Transport samen met Flows en Schuttevaer,
op 16 maart 2023 de
Multimodaal Transport Expo. Op de beursvloer krijgen transport- en logistieke bedrijven, uit de Nederlandse én Vlaamse markt, de kans om zichzelf te presenteren. Het is dé gelegenheid om verladers, vervoerders, expediteurs en andere stakeholders uit de multimodale supply chain te ontmoeten. Deelname aan dit evenement is gratis. Meld u nu aan!

 

Programma

Met maar liefst zes podia op de beursvloer draait Multimodaal Transport Expo niet alleen om ontmoeting, maar zeker ook om het delen en vergaren van kennis waarin we verschillende onderwerpen behandelen. Van capaciteitstekorten op de terminals, tot de gevolgen van klimaatverandering voor de binnenvaart en de modal shift naar spoor. Elke modaliteit komt aan bod. Op het hoofdpodium en in het kennispaviljoen worden prominente sprekers uit de sector door journalisten van Nieuwsblad Transport, Flows en Schuttevaer aan de tand gevoeld.

Met onder meer:
Eric Nooijen
OOC Terminal 
René de Koning
OneLogistics

Ron Frazer
VolkerWessels
 
Wando Boevé
ECT Rotterdam

Houd de website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen omtrent sprekers, het inhoudelijke programma en diverse partners.
 

Word partner

Multimodaal Transport Expo is een uitstekende gelegenheid om uw bedrijf te presenteren aan de gehele transport- en logistieke sector van zowel de Nederlandse als Vlaamse markt. Wilt u zich ook profileren? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wij kijken uit naar deze dag. Zien we u daar?

Met vriendelijke groet,

Kim van Dijk
Uitgever
kim.van.dijk@nt.nl
+31 (0)6 18 621045
Zoey Leigh Hendrickx
Programma & Marketing 
zoey.hendrickx@nt.nl
+ 31 (0)6 18 683 095


Partners


​​​
Multimodaal Transport Expo 2023 wordt georganiseerd door: Nieuwsblad Transport, Flows & Schuttevaer, uitgaves van:

ProMedia Group
Weena 505 B18
3013 AL Rotterdam
Nederland


Organisatie: