Reis de wereld rond

2 years ago


Text only:

Ga zelf op pad en ontdek Cyprus


Open in browser.Beste John,


Het is weekend, een extra goede reden om je dag goed te beginnen. Wij hebben dan ook weer mooie studiereizen en winacties voor je klaar staan. Reis de wereld rond met de Jong Intra Vakanties of ontdek een prachtig eiland op je eigen gemak. Ben je ook al op de hoogte van het laatste nieuws over MSC Cruises en Aruba? 


Groetjes, TravEcademy
Discover the world


Heb jij het studiereisprogramma voor het voorjaar 2016 van de Jong Intra Vakanties al gezien? Of je nou liever in Europa blijft of juist de verre wereld in wilt trekken, met het aanbod van de Jong Intra Vakanties kan het allemaal. Neem een kijkje op TravEcademy, vindt jouw droomreis en schrijf je nu in!


Lees verder


Nieuws

Naar TravEcademyMSC Seaside nu boekbaar

Kunnen jouw klanten niet wachten op het nieuwe pareltje van MSC Cruises? Goed nieuws, want een vakantie op de MSC Seaside is vanaf nu boekbaar! Vanaf december 2017 zal dit nieuwe cruiseschip vanuit Miami diverse 8-daagse routes door de Caribbean maken. Benieuwd wat het voordeel voor jouw klanten is als ze binnenkort boeken? 


Lees verder

Aruba maakt het nóg makkelijker!

Je zit in het vliegtuig naar Aruba en ja hoor...daar komt de immigratiekaart aan. Deze moet je tijdens de vlucht of bij aankomst invullen. Dat is wel het laatste waar je op zit te wachten aan het begin van je vakantie. Dat is nu dan ook verleden tijd! Vanaf nu kunnen je klanten de immigratiekaart al direct na het boeken online invullen. Dat scheelt!


Lees verder

Populair op TravEcademy

Naar TravEcademyAan de studie


Het is tijd om te studeren! Op de vernieuwde HAL Acadamy kun jij je kennis over cruisen vergroten en leer je handige verkooptechnieken. Wie studeert wordt uiteraard beloont. Als je alle cursussen en examens hebt gemaakt, ontvang je onder andere een Nationale Tijdschriftenbon ter waarde van 15 euro! Maar dat is nog niet alles...Lees verder

Cyprus op eigen gemak


Een studiereis maken, maar dan op je eigen tempo? Dat kan bij het Cyprus Verkeersbureau. Je kunt nog tot en met maart 2016 een individuele studiereis naar dit prachtige eiland maken. Dus kun jij na alle drukte van de feestdagen wel een eigen ontdekkingsreis gebruiken? Meld je dan aan!

 Lees verder

Vacatures

Meer vacatures


Zelfstandig Reisadviseur 


Las Perlas, Utrecht

Las Perlas is een kleinschalige en enthousiaste touroperator gespecialiseerd in de organisatie van originele en individuele rondreizen door Spanje, Portugal en Italië. Om hun klanten op een goed niveau van dienst te kunnen blijven zijn, zijn ze op zoek naar een enthousiaste zelfstandig reisadviseur. Ben jij ondernemend en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Bekijk dan de vacature en ontdek of deze baan bij je past!Bekijk vacature

We sturen regelmatig het laatste nieuws, winacties en meer naar leden van TravEcademy
Stuur deze email door naar een vriend |
Instellingen | Afmelden
Copyright © 2015 TravMedia Company.


Deel deze nieuwsbrief op

© 2018