Wanneer ga jij naar Afrika?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Afrika reizen van juni!
 
Ga je binnenkort op reis naar Afrika? Laat je inspireren door onze top 10 unieke rondreizen die je door de prachtige en diverse landschappen van dit continent leiden. En wij hebben een exclusieve reistip voor jou: Psst: 5 x zo ontdek je de verborgen wildernis van Madagaskar 🦎🌴
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Comfortabel Cruisen door de Kaap
Vanaf € 1.450 - excl vlucht
Ontsnap naar het magische Zuid-Afrika met Riksja Zuid-Afrika. Begin je avontuur in het bruisende Kaapstad, waar je geniet van een leuke kookcursus die je de geheimen van de Zuid-Afrikaanse keuken onthult. Reis door naar het schilderachtige Hermanus, waar je de unieke kans krijgt om te kajakken tussen majestueuze walvissen. Ontdek de serene schoonheid van Wilderness en Plettenberg, en ga op een spannende safari in het indrukwekkende Addo National Park, waar je oog in oog komt te staan met de Big Five.
Bekijk deze 14-daagse reis
Familiereis Marokkaans Avontuur 
Vanaf € 1.900 - excl vlucht
Beleef het wonderlijke Marokko met Evaneos! Start je reis in het iconische Casablanca, waar je een dag van pure ontspanning wacht. Verken daarna de betoverende Blauwe Stad, Chefchaouen, en nip van heerlijke Marokkaanse thee terwijl je door de schilderachtige straten wandelt. Reis door de tijd met een bezoek aan de historische Volubilis ruïnes en de majestueuze stad Meknes. Laat je betoveren door de uitgestrekte Sahara en kies voor een avontuurlijke kameeltocht met een magische overnachting in een duinkamp.
Bekijk deze 14-daagse reis
 
 
Groepsreis Kenia & Tanzania
Vanaf € 4.895 - incl vlucht
Maak een reis naar Kenia en Tanzania met Djoser. Begin je avontuur in Nairobi, de bruisende hoofdstad van Kenia, en ontdek de cultuur en dynamiek van deze levendige stad. Vervolgens leidt deze reis je naar de heilige berg van de Kikuyu en het ongerepte Samburu wildreservaat, waar je getuige bent van de ongetemde schoonheid van de natuur. Laat je betoveren door de spectaculaire Nyahururu-watervallen en het serene Baringo-meer. Daarna reis je door naar Tanzania, waar je het legendarische Serengeti Nationaal Park en de indrukwekkende Ngorongoro-krater zult ontdekken.
Bekijk deze 18-daagse reis
Autorondreis Namibia & Botswana Highlights
Vanaf € 3.690 - excl vlucht
Boek nu een reis naar Namibië en Botswana met NBBS Reizen! Begin je reis bij de majestueuze zandduinen van Sossusvlei, waar de spectaculaire kleuren van het landschap je zullen betoveren. Trek verder naar het mysterieuze Damaraland en ervaar de wilde schoonheid van Etosha Nationaal Park, waar de dieren in hun natuurlijke habitat je versteld doen staan. De reis brengt je naar de Caprivi-strook, een paradijs voor natuurliefhebbers, voordat je de grens oversteekt naar Botswana. Hier wacht het Chobe Nationaal Park, beroemd om zijn enorme olifantenpopulaties. Sluit je avontuur af bij de iconische Victoria Falls in Zimbabwe.
Bekijk deze 18-daagse reis
 
 
Individuele Rondreis Highlights van het Oude Egypte
Vanaf € 1.692 - excl vlucht
Ontdek het mystieke Egypte met 333travel. Begin je reis in het bruisende Cairo en sta versteld van de wereldberoemde piramides van Gizeh en de majestueuze Sfinx. Bezoek het Egyptisch Museum voor een glimp van de schatten van de farao’s en dwaal door de levendige Khan El-Khalili Bazar, waar de geuren van wierook en specerijen je tegemoetkomen. Vanuit het zuidelijk gelegen Aswan kun je vroeg in de ochtend de indrukwekkende tempels van Abu Simbel bewonderen. Vervolgens begint het ontspannende gedeelte van je reis: een cruise langs de vruchtbare oevers van de Nijl.
Bekijk deze 10-daagse reis
Privéreis Explore the Great Nature of Kenya
Vanaf € 4.999 - incl vlucht
Ervaar het ultieme avontuur in Kenia met Tenzing Travel! Tijdens deze reis ontdek je de oneindige vlaktes van de Masai Mara, waar je tijdens spannende game drives oog in oog komt te staan met de indrukwekkende Big Five. In het Amboseli National Park bewonder je de majestueuze olifanten, met de iconische Kilimanjaro op de achtergrond – een perfecte plek voor de mooiste foto’s. Vaar over het serene Lake Naivasha en speur naar de nijlpaarden die zich in het water verschuilen. En vergeet niet de unieke dieren in het Samburu National Park, waar je de kans hebt om zeldzame diersoorten te spotten.
Bekijk deze 12-daagse reis
 
 
Wandelreis Kaapverdië Santo Antão & São Vicente
Vanaf € 1.839 - excl vlucht
Verken Kaapverdië met SNP Natuurreizen! Deze fascinerende eilanden-archipel voor de kust van West-Afrika heeft twee gezichten: de zonovergoten stranden van Sal en Boa Vista, en de ruige, ongerepte natuur van de Ilhas de Barlavento, de ‘Bovenwindse Eilanden’ Santo Antão en São Vicente. Je avontuur begint met een directe vlucht naar Mindelo, de economische hoofdstad van Kaapverdië, gelegen op São Vicente. Hier maak je kennis met de gastvrije Kaapverdianen en maak je je eerste wandeling naar een afgelegen, prachtige baai met een betoverend strand en ruige golven. Vervolgens steek je over naar Santo Antão, het ruige bergachtige eiland dat een waar wandelparadijs vormt.
Bekijk deze 11-daagse reis
Familiereis Actief Zuid-Afrika en Relaxed Mozambique
Vanaf € 1.570 - excl vlucht
Ga op avontuur met Riksja Family en ervaar een onvergetelijke familiereis door Zuid-Afrika en Mozambique. Begin je avontuur in Johannesburg en ga op safari in je eigen private game park nabij het beroemde Kruger National Park, waar je de Big 5 kunt spotten onder begeleiding van ervaren rangers. Vervolg je reis naar Swaziland, waar je per mountainbike door adembenemende landschappen kunt fietsen en de lokale cultuur kunt ervaren. Na alle actie en avontuur is het tijd voor ontspanning aan de kust van Mozambique. Laat je betoveren door de prachtige stranden en ontdek de onderwaterwereld tijdens het snorkelen, waar je kleurrijke vissen en zelfs dolfijnen kunt tegenkomen. Sluit je dag af met een ontspannen avond bij de glamping.
Bekijk deze 21-daagse reis
 
 
Groepsreis Zuidelijk Afrika
Vanaf € 4.049 - incl vlucht
Sawadee neemt je mee op een epische ontdekkingsreis door Zuidelijk Afrika. Begin je avontuur in het bruisende Kaapstad, omringd door de imposante Tafelberg en de uitgestrekte Atlantische Oceaan. Ontdek de uitgestrekte vlaktes van Chobe Park in Botswana, bekend om zijn overvloed aan olifanten, en ervaar een unieke safari. In Namibië wacht de surrealistische schoonheid van de Sossusvlei op je, waar de rode duinen en helderblauwe luchten een onvergetelijk landschap vormen. Eindig je avontuur bij de adembenemende Victoria watervallen in Zimbabwe.
Bekijk deze 27-daagse reis
Privéreis Zuid-Afrika en Madagaskar
Vanaf € 3.349 - incl vlucht
Laat je verleiden door de ongerepte schoonheid van Zuid-Afrika en Madagaskar met Vamonos Travels. Begin je reis op de adembenemende Panoramaroute, omgeven door de natuurlijke wonderen van God's Window en de Drie Rondavels. Verken vervolgens het legendarische Kruger Park, waar de Big Five en andere iconische dieren op je wachten. Vanuit Johannesburg vlieg je naar het exotische Madagaskar, waar de avonturen zich voortzetten langs de betoverende RN7. Ontdek de Malagassische cultuur in Ambositra en bewonder het vakmanschap in Antsirabe. 
Bekijk deze 20-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Afrika bestemming niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel