Wanneer ga jij naar Afrika?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Afrika reizen van mei!
 
Op zoek naar je volgende reis naar Afrika? Bekijk dan onze top 10 bijzondere reizen die je niet mag missen! Of je nu houdt van avontuur, natuur of cultuur, ontdek de mooiste en meest indrukwekkende plekken van dit fascinerende continent. En wij hebben dé reistip voor jou: de top 5 natuurfenomenen van Namibië!
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Fly-drive Off Beaten Track
Vanaf € 1.895 - excl vlucht
Beleef een bijzondere reis vol onvergetelijke ervaringen met Riksja Zuid-Afrika. Deze unieke tocht leidt je weg van de platgetreden paden en onthult de minder bekende, maar verbluffende schatten van dit prachtige land. Voel de erfenis van Nelson Mandela tot leven komen terwijl je door historische plekken wandelt en zijn inspirerende verhaal ontdekt. Laat je verrassen door overnachtingen zoals een avontuurlijk verblijf in een grot, waar de natuur en geschiedenis samenkomen. De spanning stijgt tijdens de adembenemende safari's in het betoverende Entabeni, waar je oog in oog komt te staan met het majestueuze wilde leven van Afrika. 
Bekijk deze 22-daagse reis
Privéreis Een Betoverend Avontuur van Noord naar Zuid
Vanaf € 1.580 - excl vlucht
Laat je betoveren door de magie van Marokko met Evaneos! Begin je avontuur in Tanger, waar de historische medina en imposante kasbah je meevoeren naar vervlogen tijden. Reis door naar het schilderachtige Chefchaouen, bekend om zijn blauwe huizen en levendige ambachten. Hier kun je de lokale cultuur opsnuiven en unieke souvenirs vinden. Vervolg je reis naar het historische Fes, een stad doordrenkt van geschiedenis en traditie, met een medina die bruist van leven en activiteit. Laat je meevoeren door smalle straatjes en ontdek verborgen schatten.
Bekijk deze 15-daagse reis
 
 
Groepsreis Oeganda, Tanzania & Zanzibar
Vanaf € 3.995 - incl vlucht
Djoser nodigt je uit voor een onvergetelijke reis door Oeganda, Tanzania en Zanzibar. Start je reis in het serene Queen Elizabeth Park, een verborgen juweel waar je wilde olifanten, leeuwen, buffels, krokodillen en talloze vogelsoorten kunt bewonderen. Reis verder naar het hart van Tanzania, waar de trotse Masaiherders je begroeten op je weg naar de uitgestrekte graslanden van de Serengeti. Je avontuur eindigt op het exotische Zanzibar. Laat je meeslepen door de rijke cultuur en geschiedenis van het eiland, proef de lokale specerijen en geniet van de zon op de adembenemende stranden.
Bekijk deze 21-daagse reis
Autorondreis Namibia’s Desert Landscapes
Vanaf € 2.392 - incl vlucht
Ontdek de ongerepte schoonheid van Namibië met NBBS Reizen. Begin je reis in het bruisende Windhoek en rijd door naar de adembenemende Kalahari woestijn. Laat je betoveren door de rode duinen en de rustgevende stilte. Vervolg je avontuur naar de iconische Namib woestijn, waar de beroemde Sossusvlei met zijn indrukwekkende zandduinen op je wacht. Na het verkennen van de woestijnen, rijd je naar het charmante kustplaatsje Swakopmund. Hier kun je genieten van avontuurlijke activiteiten zoals sandboarden of dolfijnen spotten. En bezoek het spectaculaire Etosha National Park, waar je oog in oog komt te staan met de Big Five en andere wilde dieren.
Bekijk deze 18-daagse reis
 
 
 
----- ADVERTENTIE -----
 
 
----- ADVERTENTIE -----
 
 
 
Familiereis De Schat van de Farao
Vanaf € 1.404 - excl vlucht
Avontuur en ontspanning in Egypte met 333travel. Begin je avontuur in het bruisende Cairo, waar je samen met je kinderen de majestueuze Piramides van Gizeh en de indrukwekkende Sfinx kunt bewonderen. Ontdek de geheimen van de farao’s in het Egyptisch Museum of bezoek het interactieve Pharaonic Village, waar de geschiedenis tot leven komt door meer dan 100 acteurs. Na deze historische ontdekkingen vlieg je naar Luxor, het hart van het oude Thebe. Hier kun je in je eigen tempo de indrukwekkende tempels van Luxor en Karnak verkennen en een ontspannen zeiltocht maken op de Nijl.
Bekijk deze 10-daagse reis
Familiereis De Ultieme Kenia Safari
Vanaf € 3.950 - excl vlucht
Beleef Kenia's schoonheid met Riksja Family! Begin je avontuur met een spectaculaire game drive door Hell's Gate National Park, gevolgd door een spannende excursie naar Nakuru National Park. Hier krijg je de kans om de rijke flora en fauna van Kenia van dichtbij te bewonderen. Reis per trein door het betoverende binnenland van Kenia en maak kennis met de iconische Masai-gemeenschap. Ontdek hun eeuwenoude tradities en cultuur in een authentieke setting. Sluit je reis af met pure ontspanning aan een hagelwit zandstrand.
Bekijk deze 13-daagse reis
 
 
Wandelreis Kaapverdië Santiago en Fogo
Vanaf € 1.199 - incl vlucht
Ervaar de rustieke charme van Kaapverdië met SNP Natuurreizen! Laat je meeslepen door de betoverende klanken van de morna, terwijl je wandelt door de weelderige valleien en langs de ruige kustlijnen van de zuidelijke eilanden Santiago en Fogo. Verken de rijke geschiedenis van Santiago, waar ooit de Portugezen neerstreken vanwege de zoetwaterbronnen, en voel de energie van de caldeira terwijl je de Pico Grande beklimt. Laat je verwonderen door de diversiteit van de Kaapverdianen en geniet van hun eenvoudige levensstijl. 
Bekijk deze 8-daagse reis
Groepsreis Kruger to Coast: Swaziland, Zuid-Afrika, Mozambique
Vanaf € 2.700 - excl vlucht
Maak een onvergetelijk avontuur met Activity International! Maak kennis met de rijke diversiteit van Afrika, van adembenemende safari's en vrijwilligerswerk in lokale gemeenschappen tot het verkennen van traditionele Swazi-cultuur. Ontdek Afrika op een unieke manier met deze groepsreis. Sta oog in oog met de wilde dieren tijdens nachtelijke game drives, snorkel met walvishaaien in de kristalheldere wateren van de Indische Oceaan en geniet van welverdiende rust op de witte zandstranden van Mozambique.
Bekijk deze 28-daagse reis
 
 
Groepsrondreis Zuidelijk Afrika Hoogtepunten
Vanaf € 4.399 - incl vlucht
Sawadee neemt je mee op een onvergetelijke tocht door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe. Beleef de surrealistische schoonheid van de Namib-woestijn, bewonder de adembenemende Sossusvlei met zijn torenhoge zandduinen en ervaar de magie van de Victoria Falls. Maar dat is nog niet alles! Ontmoet olifanten in hun natuurlijke habitat in Chobe Park en ervaar de rust van het varen in een mokoro door de waterwegen van de Okavango Delta. 
Bekijk deze 24-daagse reis
Rondreis Oeganda Western Highlights
Vanaf € 3.250 - excl vlucht
Ontdek dan de pracht van Oeganda met PANGEA Travel. Van het betoverende Kibale Forest National Park, waar je oog in oog komt te staan met speelse chimpansees, tot het adembenemende Queen Elizabeth National Park. Duik dieper in de wildernis terwijl je de mysteries van Afrika ontdekt. Van het vastleggen van betoverende momenten met nijlpaarden en krokodillen tot het aangaan van een ontroerende ontmoeting met majestueuze berggorilla's tijdens een trektocht door Bwindi Forest. Sluit je reis af met een rustige verkenning van Lake Mburo.
Bekijk deze 10-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Afrika bestemming niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel