Schrijf een campingbeoordeling en maak kans op een iPad!
Indien u deze mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie
Een reis vol hoogtepunten
Een reis vol hoogtepunten
Een avontuur op Hollandse bodem, dat is de ACSI Kampeerreis van Groningen naar Groede. Met interessante excursies, een leuke groep mensen en mooie natuurgebieden. Echt de moeite waard! U heeft het vast al op televisie gezien: reizen door Nederland is ontzettend leuk. 

Dit is een rondreis boordevol hoogtepunten. Van een rondvaart over het IJsselmeer met een traditioneel zeilschip tot een wandeling door de prachtige universiteitsstad Leiden en een bezoek aan het monumentale Radio Kootwijk. Hoe vaak u ook al zelf in Nederland op vakantie bent geweest, tijdens deze reis ontdekt u heel veel nieuwe bezienswaardigheden. Deze kampeerreis blijft u bij! Reist u in 2022 met ons mee?
Wilt u het liefst dit jaar nog op pad? Boek dan een van de onderstaande najaarsreizen in 2021.
We gaan nog even weg ...
Treinreis dwars door de Alpen
Vanaf € 1249
Treinreis dwars door de Alpen
3 september 2021 - 22 dagen
Laat u meevoeren op deze prachtige reis door de Alpen. Passeer idyllische meren als de Wolfgangsee en de Vierwaldstättersee, ontspan op een terras in Chamonix en kijk uw ogen uit vanuit bergtreinen en tandradbanen. Onderweg gaat u op excursie naar het stuwmeer Emosson, het Bregenzerwald en de Krimmlwatervallen. Deze reis is de ultieme ontdekkingstocht! 
 
Rondreis door veelzijdig Kroatië
Vanaf € 1099
Rondreis door veelzijdig Kroatië
11 september 2021 - 23 dagen
Gaat u mee naar dit bijzondere land? Kroatië heeft de vorm van een halve maan en dat betekent veel boeiende kustplaatsen om te bezoeken! We maken tijd voor de oude universiteitsstad Zadar, het bruisende Split en het zuidelijke Dubrovnik. Natuurlijk brengen we ook een bezoek aan een aantal van de honderden eilanden. Denk aan Krk en het nationale park Kornati. Fijne vakantie!
Geef uw mening en maak kans op een iPad
Geef uw mening en maak kans op een iPad
 
Heeft u dit jaar gekampeerd? Vertel ons dan wat u van de camping vond. Uw beoordeling is heel waardevol voor andere kampeerders. Gebruik de code NB21-KR bij het plaatsen van uw beoordeling en maak kans op een iPad!
    SGR_logo    Calamiteiten fonds 
Klantenservice
Ma-vr 08.30 - 20.00u
+31(0) 488 42 08 10
Volg ons op Facebook  Volg ons op Instagram
U ontvangt deze mail op: newsletter@newslettercollector.com
ACSIreizen.nl  |  Afmelden  |  Klantenservice
© 2021 ACSI Holding BV - All Rights Reserved.