Tips voor een actieve of relaxte vakantie in Saksen, 6 kastelen die een bezoek meer dan waard zijn en een interview met Ap Dijksterhuis
Zin nieuwsbrief

Zin nieuwsbrief

Opgewekte berichten voor het betere leven. In Zin 9, nu in de winkel!
Zin
Tips voor een actieve of relaxte vakantie in deze mooie Duitse deelstaat
Saksen: ideale balans tussen natuur en cultuur

Deelstaat Saksen combineert spectaculaire natuur met fascinerende cultuur. Geniet van de vele natuurgebieden, een rijke cultuur, de boeiende geschiedenis, gezellige stadjes, attracties en bezienswaardigheden.

Zin
Zin spreekt actrice Marieke Heebink
‘Ik was het niet altijd met mijn vader eens, maar mis dat inhoudelijke anker’

Ze verloor op haar 9de haar moeder, waarna haar vader het jonge gezin met straffe hand regeerde. Het bleek het pijnlijke startschot van een levenslange studie naar menselijk gedrag, uitmondend in een glanzende toneelcarrière.

Zin
Ontdek de Gelderse streken
6 kastelen die een bezoek meer dan waard zijn

Statige kastelen en uitgestrekte landgoederen, in Gelderland vind je er véél. Maak een heerlijke wandeling over het landgoed, bekijk het rijke interieur, de kunstcollectie en pak een lekker terrasje.

Zin
Interview met Ap Dijksterhuis
‘Bart roept nostalgie op voor mensen die opgroeiden in de jaren 80’

De korte roman Bart gaat over vriendschap, opgroeien in de provincie in de jaren 80 (de tijd van Dallas, bourbontoetjes en The Cure). Zin sprak schrijver Ap Dijksterhuis die tijdens de coronacrisis gelijk zijn tweede roman schreef.

Zin
De beste leestips
Hè fijn, zomerlezen

Waar je de zomer ook doorbrengt, in achtertuin, park of toch een vakantieoord, een boek brengt je even helemaal in een andere wereld. En zorgt ook voor meer hersenactiviteit én minder stress, maar dat terzijde. Lekker lezend de zomer in? We tippen 10 topboeken voor een fijne staycation! Extra leuk: je krijgt een van deze titels cadeau (keuze uit drie) bij 5 nummers Zin. Klik hier voor de aanbieding.

Zin
Wat is Nederland mooi!
Reisinspiratie in eigen land

De 148 pagina’s tellende special In Eigen Land staat vol met heerlijke Hollandse reisinspiratie! Onthaast in de bergdorpjes van Limburg of ga flamingo’s spotten in Zuid-Holland! Maar ook: gedetailleerde wandel- en fietsroutes, de beste campings en vakantiehuisjes weg van de massa. In de winkel te koop of bestel voor slechts € 4,99 (zonder verzendkosten).

Zin
Fietsroute cadeau!
Route Heerlen: een groene oase

Het voormalige mijngebied rond Heerlen verdiende in de hoogtijdagen van groeve en schacht geen schoonheidsprijs. Inmiddels heeft het gebied een ware metamorfose ondergaan en is het getransformeerd tot een aantrekkelijke fietsstreek vol cultuur en creativiteit. Als lezer van Zin krijg je deze FietsActief-route cadeau!

Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer