2024 reisaanbod voor Oost-Canada
Van Franse historie en intensief wildwaterkajakken tot spetterende watervallen en indrukwekkende walvissen: in Oost Canada vind je uiteenlopende vormen van natuur én cultuur. Het oude Montreal en culturele Quebec prikkelen de nieuwsgierigheid terwijl de véle Nationale Parken juist de rustzoeker in je zullen aanspreken. Kortom, dompel je onder in het veelzijdige Oost Canada. Ideaal gebied voor een avontuurlijke rondreis met auto of camper.

Ontdek de Europese gezelligheid met Noord-Amerikaanse allure in
Oost-Canada!
Bekijk hier het zomer 2024 reisaanbod voor Oost-Canada
Waarom vroeg boeken loont
Via Doets Reizen kun jij nu jouw droomreis naar Canada in 2024 vastleggen! Wanneer je vroegtijdig boekt, heb je niet alleen de zekerheid van jouw droomreis, maar ook toegang tot de meest exclusieve lodges, accommodaties en excursies. Op dit moment profiteer je van een nog redelijk goede beschikbaarheid, maar wacht niet te lang want veel unieke accommodaties zijn snel volgeboekt.
Bekijk de reis met deze unieke accommodatie hier
Directe vluchten naar Oost-Canada

Wist je dat wij directe vluchten aanbieden tussen Amsterdam en Toronto/Montreal? Door de korte vliegafstand ben je zo in Oost-Canada. Deze non-stop vluchten worden uitgevoerd door KLM en Air Canada.
 
Vliegafstand:
  • In 7 uur en 50 minuten ben je al in Montreal.
  • In 8 uur en 15 minuten ben je in Toronto.
Oost-Canada is dé bestemming voor
een auto- of camperrondreis
Eén van de beste manieren om Oost-Canada te ontdekken is per auto of camper. Kies je eigen route, geniet van de vrijheid en ontdek verborgen parels langs de weg. Wij bieden een scala aan autoreizen en camperreizen waarbij je de prachtige landschappen van Oost-Canada in jouw eigen tempo kunt ervaren.
Meer informatie over onze auto- en/of camperreizen
Oost-Canada Favorites van onze reizigers:
Algonquin Provincial Park
Het Algonquin Provincial Park is het grootste, oudste én beroemdste natuurgebied van Ontario, Canada. Hier vind je ongerepte moerasgebieden,
het hoefijzervormige Canadese Schild en beboste heuvels met uniek wildlife, zoals schildpadden, herten, elanden en beren.

Goed om te weten: De Nationale Parken zijn in Oost-Canada een stuk rustiger dan in West-Canada!
Domes Charlevoix
Een unieke accommodatie in Petite Rivière Saint Francois. Je verblijft hier in je eigen luxe dome in de natuur. Deze accommodatie biedt de perfecte thuisbasis voor een heerlijke overnachting in het bos van Charlevoix. Een uniek concept waarmee de natuur van binnen en van buiten kan worden aanschouwd.
Diversiteit tussen de steden
De steden in Oost-Canada zijn net zo gevarieerd als het adembenemende landschap dat hen omringt. Van de historische charme van Quebec City tot de bruisende energie van Toronto, en van de pittoreske kustlijnen van Halifax tot de culturele rijkdom van Montreal, Oost-Canada biedt een fascinerende verscheidenheid aan stedelijke ervaringen.
Niagara Falls
De plaats Niagara Falls dankt haar naam uiteraard aan de indrukwekkende gelijknamige watervallen, welke steevast behoren tot de lijst met wereldwonderen die je minstens één keer in je leven gezien moet hebben. Deze machtige watervallen vormen de grens tussen Canada en Amerika, en zijn dan ook een absolute must voor iedereen die een bezoek brengt aan Oost Canada en/of Noordoost Amerika.
Ontdek wat Oost-Canada allemaal te bieden heeft!
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. 
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2023 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.