Reisorganisatie van het jaar verkiezing!

7 months ago


Text only:

Doe mee en maak kans op een vliegticketvoucher t.w.v. €250! | Webversie

Hi reisliefhebber

Heb jij dit jaar een verre reis gemaakt met een reisorganisatie en wil je graag een vliegticketvoucher winnen? Doe dan mee met de Getaway Travel Reisorganisatie van het jaar verkiezing. Kies jouw favoriete reisorganisatie en maak kans op een vliegticketvoucher ter waarde van €250.

Doe mee!

Prijswinnaars voorgaande editie

Winnaar Reisorganisatie van het Jaar 2017

Winnaar Kleinschalige Reisorganisatie 2017

Op het Verre Reizen Event 2017 hebben wij de winnaars bekend gemaakt en de prijs voor beste verre reisorganisaties van Nederland uitgereikt. FOX, verre reizen van ANWB won binnen de algemene categorie voor aanbieders van verre reizen en Rama Tours Holland won de verkiezing binnen de categorie kleinschalige reisorganisaties.

Winnaar €250 reisvoucher

Ook vorig jaar hebben wij een reisvoucher cadeau gedaan aan een deelnemer van de Reisorganisatie van het jaar verkiezing. Lees hier de reactie van winaar Marco Pijnacker uit Spijkenisse: 'Ik vind het bijzonder leuk dat ik de voucher heb gewonnen. Ik vind jullie websites geweldig. Mijn vrouw en ik zijn in alle 50 staten van Amerika geweest in de afgelopen 35 jaar en alle info is op Amerika.nl te vinden!'

Maak zelf ook kans!

Video uitreiking Reisorganisatie van het Jaar awards

Bekijk de video voor een terugblik op het Verre Reizen Event in Den Haag en ons Getaway Café.

Je bent niet de enige die wint

Met jouw deelname maak je kans op een vliegticketvoucher ter waarde van €250. Maar dat is niet het enige, met jouw beoordeling help je ook je medereiziger met het vinden van de perfecte reisorganisatie.

Oja, voor iedere deelname doneert Getaway Travel aan het goede doel Justdiggit!

Doe mee!

Australië reisinspiratie

Bekijk onderstaande video en vlieg met een drone over de paradijselijke Whitsundays.

Je ontvangt deze mailing van Australie.nl, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je emailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming. - Of klik op afmelden.


Nieuw-zeeland.nl

Categories: Abroad Holidays
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019