Kampeerreizen met vertrekgarantie | Win met de ACSI Adventskalender
Klik hier voor de webversie | Afmelden
Nieuw jaar, nieuwe reizen
Nieuw jaar, nieuwe reizen

Sfeervolle lichtjes, overal kerstbomen en gezellige muziek. Het is duidelijk: de feestdagen komen eraan. December is ook de maand om vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. En alvast na te denken over uw volgende reis.


Er staan namelijk geweldige kampeerreizen op de planning. Wat denkt u van onderstaande reizen? Deze vertrekken gegarandeerd. Reserveer dus snel uw plekje en dan zien we u graag in 2023! 

Gaat u mee op kampeervakantie?
Abruzzen & Puglia
Vanaf € 1649
Abruzzen & Puglia
16 mei 2023 - 30 dagen
Tijdens deze reis ontdekt u de hak van de laars, het onbekende Zuid-Italië. Eerst gaan we naar de mooie en ruige streek Abruzzo, waarna we doorreizen naar Puglia. Snuif de cultuur in de barokstad Lecce en bewonder de typische bouwwerken in Alberobello.
 
Noordkaap & Lofoten
Vanaf € 2999
Noordkaap & Lofoten
23 mei 2023 - 46 dagen
Een heerlijk lange zwerftocht door Scandinavië, met als hoogtepunt een bezoek aan de Noordkaap. Tijdens deze reis ontdekken we de hippe stad Stockholm, bezoeken we interessante musea en reizen we langs de schitterende Lofoten.
Plaisirs de France

Vanaf €1499

28 mei 2023 - 21 dagen


Op deze kampeerreis ziet u het authentieke Frankrijk. Met zijn joie-de-vivre in de vorm van streekspecialiteiten en heerlijke lokale wijnen. U reist langs middeleeuwse dorpen, kastelen met wijngaarden en traditionele marktjes. We trekken door de ruige Ardèche, vulkanische Auvergne, lieflijke Dordogne en toeren langs de hoogtepunten van lichtstad Parijs.  
 

Win leuke prijzen met de ACSI Adventskalender!
Win leuke prijzen met de ACSI Adventskalender!
 
Speel tot en met 24 december 2022 mee met de ACSI Adventskalender en maak kans op mooie prijzen! Meld u aan met uw e-mailadres en open iedere dag een deurtje van de kalender om de prijs te bekijken.
    SGR_logo    Calamiteiten fonds 
Klantenservice
Ma-vr 09.00 - 17.00u
+31(0) 488 42 08 10
Volg ons op Facebook  Volg ons op Instagram
U ontvangt deze mail op: newsletter@newslettercollector.com
ACSIreizen.nl  |  Afmelden  |  Klantenservice
© 2022 ACSI Holding BV - All Rights Reserved.