Open in browser
NBBS Reizen Nieuws, 1/3/2018
logo logo

Reistips Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een heerlijke reisbestemming. Het heeft een gevarieerd landschap met bergen en vulkanen, gletsjers en geisers, prachtige meren en fjorden, regenwoud en witte stranden. De wegen en bewegwijzering zijn goed. De camper is een populair vervoermiddel in Nieuw-Zeeland. Ben je van plan om de komende winter per camper te reizen, reserveer dan op tijd. De meeste verhuurmaatschappijen werken namelijk met flextarieven, die stijgen naarmate er minder campers beschikbaar zijn. Je kunt nu al boeken tot en met maart 2019. Voor onderstaande reistips zijn diverse opties voor de vliegreis en eventuele camper- en autohuur. Onze reisexperts adviseren je graag over de mogelijkheden.

Naar website

23-daagse rondreis vanaf € 820

North & South Campertour

Ontdek het Noorder- en Zuidereiland van Nieuw-Zeeland tijdens een roadtrip per camper. De kampeerplaatsen zijn vooraf gereserveerd. Wij adviseren je deze reis te combineren met een camper van Maui, Britz of Mighty zodat je gebruik kunt maken van de GPS met handige reistips. Wij maken graag een offerte op maat, naar wens inclusief vliegreis.

Lees meer

Je kunt al campers boeken t/m maart 2019

Camperhuur Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland kun je kiezen uit campers in alle prijsklassen. NBBS Reizen werkt samen met Maui, Britz, Apollo, Mighty en Hippie. Al deze maatschappijen werken met flex tarieven die wekelijks kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Algemeen geldt: hoe vroeger je boekt, hoe beter de prijs. Je kunt nu al campers boeken tot en met maart 2019.

Lees meer

23-daagse autorondreis vanaf € 1466

Surprising New Zealand

Maak kennis met Nieuw-Zeeland tijdens deze afwisselende reis van Auckland naar Christchurch. Bezoek de highlights van het Noorder- en Zuidereiland zoals de Bay of Islands, Rotorua en Queenstown. Ontdek ook het relatief onbekende Coromandel en Tongariro National Park. Wij geven je graag advies over de vliegreis en autohuur.

Lees meer

18-daagse busrondreis vanaf € 3793

Essence of New Zealand

Ontdek het Noorder- en Zuidereiland tijdens een rondreis in internationaal gezelschap. Je bezoekt alle highlights en verblijft in comfortabele middenklasse hotels, veelal op basis van halfpension. Onderweg kun je aan veel optionele excursies deelnemen. Gegarandeerd vertrek op diverse data van oktober tot en met maart. Nu met € 285 korting!

Lees meer

32-daagse rondreis vanaf € 7397

Pacific Highlights

Combineer Australië, Nieuw-Zeeland en Fiji in één fantastische reis. Je reist individueel en bezoekt de highlights van Australië en Nieuw-Zeeland in internationaal gezelschap. Aansluitend geniet je van het tropische paradijs Fiji. Het programma kan naar wens worden aangepast door reisonderdelen uit te breiden of excursies toe te voegen. Inclusief vliegreis.

Lees meer

22-daagse autorondreis vanaf € 2525

Adventure Off Road

Maak een avontuurlijke 'off the beaten track' reis per 4WD, door ongerept gebied. Je start in Auckland en bezoekt de Bay of Islands, Coromandel, Rotorua en Tongariro National Park. Op het Zuidereiland zie je onder meer Kaikoura, Queenstown en de Franz Josef gletsjer. Je kunt ook een 18- of 29-daagse versie van deze rondreis maken. De prijs is inclusief autohuur.

Lees meer
Bovenstaande aanbiedingen zijn gebaseerd op een tweepersoonskamer.

NBBS Reizen. Tel. 010 2 891 891. Ma t/m vr 09.00 – 17.30 uur, za 10.00 – 16.00 uur.
Wilt u niet langer mailings van Nieuw-Zeeland.nl partners ontvangen?
Klik dan hier. © 2018 NBBS Reizen.