Maak van je reis nu een échte belevenis!


Beste reisliefhebber,

Er wordt over de hele wereld nu volop gevaccineerd en ook wordt er hard gewerkt aan een internationaal vaccinatiepaspoort. De komende weken zal het grote aantal vaccinaties bijdragen aan een verdere daling van het aantal besmettingen en de verwachting is dat dit er toe zal leiden dat we medio augustus eindelijk weer kunnen gaan reizen, en voor sommige bestemmingen zelfs al eerder.

Bent u al volledig gevaccineerd of heeft u covid-19 gehad, dan kunt u nu al reizen naar IJsland en vanaf 19/7 ook naar Ierland. Beide landen hebben inmiddels code geel.

Voor een compleet overzicht van de reismogelijkheden naar onze bestemmingen klik hier .

Kijkt u liever verder vooruit, dan kunt u nu reeds boeken voor ons aanbod naar winters Scandinavië, met bijvoorbeeld een verblijf in een ijshotel of een van onze andere Scandinavische winteravonturen.

Hieronder vindt u een aantal suggesties voor enkele mooie reizen uit ons brede aanbod.

Wij staan natuurlijk te trappelen om u weer van dienst te mogen zijn !

Het BBI Travel Team

 
Ierland

Vanaf 19/7 verwelkomt Ierland weer toeristen die al volledig gevaccineerd zijn of covid gehad hebben. Met de Digital Green Certificate app van de EU kunt u op reis en u heeft dan ook geen negatieve PCR test meer nodig en hoeft ook niet in quarantaine.
 
IJsland

IJsland staat op code geel en als u al volledig gevaccineerd bent of covid gehad heeft gehad kunt u naar IJsland reizen. Tot 15/6 wordt u bij aankomst nog getest,  na deze datum vervalt deze verplichting vervalt hoogstwaarschijnlijk. U heeft geen negatieve PCR test voor vertrek nodig. 
                                    Boek nu !
Scandinavië winter

Er wordt momenteel al volop geboekt voor het winterseizoen, dus wacht niet te lang met reserveren ! Beleef de mooiste avonturen rond de Poolcirkel, zoals bijv. een sneeuwscooter safari of een sledetocht met huskies. Als u geluk heeft kunt u genieten van het magische Noorderlicht.
IJsland vulkaanuitbarsting

Sinds 19 maart is er op IJsland een spectaculaire vulkaanuitbarsting gaande, waar wandeltochten naar toe worden georganiseerd, waarbij u getuige kunt zijn van het unieke schouwspel van de vuurspugende krater en de constante stroom van kokend hete lava. Een "once in a lifetime' ervaring !

Deze wandelexcursie kost € 80 pp
 
Meer informatie
9-daagse B&B rondreis Ierland

Een mooie rondreis langs de ruige zuid- en westkust van Ierland, de Wild Atlantic Way, waarbij u verblijft in uitstekende B&B’s. U verblijft in de mooiste streken van Ierland: Cork, Kerry, County Clare en Connemara/Mayo, waarna de reis wordt afgesloten met een bezoek aan de bruisende Ierse hoofdstad Dublin.

Vanaf € 421 pp
 
Meer informatie
Uniek Noorderlicht & Winteravontuur

8-daagse fly & drive reis naar het uiterste noorden van Lapland. U overnacht in een aurora chalet, sneeuwhotel, traditioneel Finse blokhut met haard en sauna en tot slot in een glasiglo en dat, terwijl het Noorderlicht de sterrenhemel kan verlichten. 

Inclusief rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam vanaf € 3098 pp
 
Meer informatie
Bekijk een vulkaaneruptie in IJsland !
Openingstijden
050 - 31 360 00
Ma - vr: 9:00u - 17:00u
Za & Zo: gesloten
Uitschrijven nieuwsbrief


Over BBI Travel
Wie zijn wij
Contact
Vacatures
Pakketreizen
Corona info
Openingstijden
050 - 31 360 00
Ma - vr: 9:00u - 17:00u
Za & Zo: gesloten
Uitschrijven nieuwsbrief


Over BBI Travel
Wie zijn wij
Contact
Vacatures
Pakketreizen
Corona info