Reizen naar Bonaire Divers Paradise, nu extra voordelig!

5 years ago


Text only:

 


Beste Do John,Had je een duikvakantie naar Egypte in gedachten, maar gooit het negatieve reisadvies roet in het eten? Of zou je gewoon graag nog een paar dagen doorbrengen op een mooie duikbestemming? Denk dan eens aan Bonaire! 


Divers Paradise Bonaire
Dit eiland kent 86 officiële, goed bereikbare duikstekken, geschikt voor alle niveaus. Zodra je je neus onder water steekt, kun je genieten van allerlei soorten zeebewoners, waaronder papegaaivissen, barracuda's, murenes, schildpadden, tarpons en meer. Bovendien is het eiland is niet alleen geschikt voor een actieve duikvakantie, je kunt er ook genieten van de natuur, de vele bezienswaardigheden of gewoon lekker tot rust komen. 
 
 
Vakantieduiker verzorgt zowel individuele reizen naar dit prachtige eiland, als groepsreizen, nu extra voordelig!
Zo kost een weekje Bonaire van 21 tot 29 september 2013 tijdelijk geen 1895,- maar slechts 1495,-, inclusief 10 begeleide duiken. Kijk hier voor alle groepsreisaanbiedingen
 
Individuele reizen
Boek je liever een individuele trip voor jezelf, of duik je graag samen met je vaste buddy? Ook dat kan momenteel met een leuke korting, afhankelijk van je wensen. Snuffel hier vast door de verschillende mogelijkheden die Bonaire biedt en neem voor een vakantieadvies op maat contact op via travel@vakantieduiker.nl.
 
Andere opties
Naast Bonaire hebben we natuurlijk nog veel meer mooie bestemmingen in ons aanbod. Duik je bijvoorbeeld liever wat dichterbij, dan zijn Gozo of Madeira goede opties. Wil je toch echt naar de Rode Zee? Denk dan eens aan Jordanië, één van onze nieuwste bestemmingen. Ook deze reizen zijn zowel in groepsvorm, of als losse reis te boeken.
 
Kortom, wat ons betreft is er geen reden om je duikvakantie in het water te laten vallen en we helpen je graag bij het maken van een goede keuze!
 
Groeten,
 
Het Vakantieduiker Team
 


 Je kunt hier je inschrijving voor deze nieuwsbrief wijzigen of annuleren:

Change your subscription
UnsubscribePowered by Joobi


 


Vakantieduiker.nl

Categories: Holidays Abroad Diving | Aquatics Sport Hobby | Leisure Aircraft | Aviation
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019