Nyhedsbrev

Varde
Bestil Salgstjek

Rekordsalg af boliger - skal vi også sælge din?

 
 

Boligmarkedet er i topform denne sommer, og antallet af solgte boliger hos EDC har aldrig været højere - nogensinde. Det betyder, at køberne i høj grad er på boligjagt. De følger markedet tæt og holder skarpt øje med nye boliger til salg. Derfor er det lige nu et ekstraordinært godt tidspunkt at sætte til salg.

Vind 75” Samsung TV
Bestiller du et gratis Salgstjek inden den 27. september 2020, deltager du i konkurrencen om et Samsung 4K QLED 75” TV til en værdi af 9.999 kr.

Se resultatet

Fortsatte det rekordstore boligsalg også i juli?

 
 

Efter at både maj og juni satte rekorder som de bedste måneder for boligsalg nogensinde, har afslutningen af juli været ventet med spænding for at se, om tendensen ville fortsætte. Nu har vi resultatet.

Få et kvikestimat

Er du nysgerrig på, hvad din bolig er værd?

 
 

Vidste du, at du kan få din bolig vurderet online? Med et kvikestimat får du hurtigt og nemt en anslået salgsværdi af din bolig som mægleren udarbejder i butikken ud fra sit indgående kendskab til lokalområdet, offentligt tilgængelige oplysninger og dine indtastninger. Så kan I altid lave en aftale om at mødes senere for en mere grundig gennemgang af din bolig.

Se 5 typiske fejl

Undgå 5 fejl, når du indretter dit køkken

 
 

Køkkenet er ofte samlingspunktet for hele familien. Men når du skal planlægge dit drømmekøkken, kan du hurtigt misse et par vigtige ting, hvis du er for ivrig. Vi har samlet de 5 typiske fejl, du begår, når du indretter dit køkken.

Lad mig høre mere

Der kan være penge at spare på din boligøkonomi

 
 

En god forbindelse kan være en altafgørende hjælp, når du vil føre boligdrømme ud i livet. Få rådgivning om de mange finansieringsmuligheder, hvis du skal videre i ny ejerbolig - måske er der penge at spare.

Tilmeld køberkartotek

Få overblikket i køberkartoteket

 
 

Vidste du, at der i Danmark er mange boliger, som aldrig annonceres? Alene hos EDC har vi ca. 1.700 ejendomme til salg, som kun vores køberkartotekskunder hører om. Det er boliger, der er sat til salg som Diskretsalg, som ikke markedsføres i aviser eller på nettet, og hvor der ikke skiltes med, at boligen er til salg. Tilmeld dig køberkartoteket og få eksklusiv mulighed for at se boligerne

Hvilken type bolig bor du i?
Villa/rækkehus
Ejerlejlighed
Andelsbolig
Leje
Andet
Ønsker ikke at svare

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Nyeste boliger i Varde

 
 

Vi har samlet et udvalg af de nyeste boliger til salg i Varde. På edc.dk kan du se alle boliger, der er til salg i hele landet – også boliger, der er til salg hos andre mæglere.

 
Tilpassede nyheder
Vi tilpasser indholdet i vores nyhedsbreve efter dine interesser. Alt du skal gøre er at klikke her, og angive dine præferencer for indhold - så tilpasser vi indholdet til dig.

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
5stjerner      9.8 ud af 10      37 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.