Nyhedsbrev

Varde
Bestil Salgstjek

Er det nu, du skal sælge?

 
 

Der er fuld gang i boligmarkedet, og køberne er fortsat klar til at handle bolig. Mange boligejere holder dog lidt igen med at sætte til salg i øjeblikket. Det behøver man dog ikke, for køberne følger markedet tæt lige nu, og interessen for nye boliger til salg er steget markant det sidste stykke tid. Går du i salgstanker, er det derfor et godt tidspunkt at sætte til salg.

Vind iPad Pro
Overvejer du at sælge, kan du starte med et gratis Salgstjek. Bestiller du inden den 16. august 2020, deltager du i lodtrækningen om en iPad Pro 2020 11" 256 GB til en værdi af 7.799 kr.

Se mere om rekorden

Rekordmange kigger på bolig nu - skal de også se din?

 
 

Både maj og juni måned har slået alle tidligere rekorder for bedste boligsalg nogensinde, og køberne er i den grad klar til at handle bolig. Efterspørgslen på nye boliger til salg er derfor steget markant det sidste stykke tid, så går du salgstanker, er det et særdeles godt tidspunkt at sætte til salg.

Se de 10 planter

10 planter, der holder myggen væk

 
 

Sommeren er på sit højeste, men med den dejlige sol og varme følger også en af de største plager, når vi omsider kan nyde en lun aften udendørs: Myggen. Her får du 10 planter, der kan hjælpe med at holde myggene væk.

Få et kvikestimat

Er du nysgerrig på, hvad din bolig er værd?

 
 

Vidste du, at du kan få din bolig vurderet online? Med et kvikestimat får du hurtigt og nemt en anslået salgsværdi af din boligm som mægleren udarbejder i butikken ud fra sit indgående kendskab til lokalområdet, offentligt tilgængelige oplysninger og dine indtastninger. Så kan I altid lave en aftale om at mødes senere for en mere grundig gennemgang af din bolig.

Hvilken type bolig bor du i?
Villa/rækkehus
Ejerlejlighed
Andelsbolig
Leje
Andet
Ønsker ikke at svare
Se mere om forældrekøb

Forældrekøb: Skal din søn eller datter flytte hjemmefra?

 
 

Skal din søn eller datter flytte hjemmefra og måske til at læse på en videregående uddannelse, gælder det om at finde en bolig. Og studieboliger hænger ikke på træerne, især ikke i de større byer. Overvejer du forældrekøb, kan du læse mere om nedenfor, hvad det egentlig vil sige at købe en bolig og herefter udleje den til sit barn.

Tilmeld køberkartotek

Kom forrest i boligkøen

 
 

Vidste du, at der i Danmark er mange boliger, som aldrig annonceres? Alene hos EDC har vi ca. 1.700 ejendomme til salg, som kun vores køberkartotekskunder hører om. Det er boliger, der er sat til salg som Diskretsalg, som ikke markedsføres i aviser eller på nettet, og hvor der ikke skiltes med, at boligen er til salg. Tilmeld dig køberkartoteket og få eksklusiv mulighed for at se boligerne

Flere muligheder med EDC

 
 
Læs mere

Via vores samarbejdspartner Gjensidige Forsikring kan vi tilbyde dig en række attraktive forsikringer, så du er godt dækket, når uheldet er ude.

Læs mere

Skal du leje en feriebolig, eller er du interesseret i mulighederne for at udleje dit sommerhus? Se hvad Feriepartner Danmark kan gøre for dig.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Senest solgte boliger i Varde

 
 

Vi har samlet et udvalg af de senest solgte boliger i Varde.. Skal vi også sælge din? Eller er du bare nysgerrig på, hvad den er værd? Så start med et gratis og uforpligtende Salgstjek.

 
Tilpassede nyheder
Vi tilpasser indholdet i vores nyhedsbreve efter dine interesser. Alt du skal gøre er at klikke her, og angive dine præferencer for indhold - så tilpasser vi indholdet til dig.

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
5stjerner      9.7 ud af 10      30 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.