Zoek en boek complete uitjes en originele groepsuitjes
Kunt u de nieuwsbrief niet lezen? Klik dan hier voor de webversie 088-5405805
Recreatief.nl   Nieuwsbrief Special
Tips van de redactie
 

Relaxarrangement met overnachting aan het strand

Ontspan in een prachtig 4-sterren hotel in Egmond aan Zee. Laat u een dag heerlijk verwennen met dit relaxende beautyarrangement met beautybehandelingen, geniet van een uitgebreide lunch en word helemaal zen in de sauna. Neem ook een duik in het zwembad en blijf lekker een nachtje slapen in het schitterende hotel, ideaal gelegen op 100 meter van het strand.
Meer informatie

 

Beauty arrangement met overnachting in Limburg

Kom weer helemaal tot u zelf met dit ontspannende beautyarrangement en blijft lekker een nachtje slapen in een uitstekend 4-sterren hotel in Vlodrop. Ontspan in de sauna en geniet een lichaamsmassage of een gezichtsbehandeling. Zin in beweging? Maak gebruik van de fitness faciliteiten. In het arrangement zit een heerlijk 2-gangen diner inbegrepen en een ontbijtbuffet.

Meer informatie

Heerlijk Wellness en Relax arrangement in Zuid-Holland

Een dag ontspannen in wellness resort Elysium in maar liefst 29 saunas en 19 baden. Om vervolgens een nachtje weg te dromen in Zoetermeer.  Zin om even lekker met z'n tweetjes er tussen uit te gaan met je moeder, dochter, partner of een vriendin! Dan is dit 2-daags Wellness en Relax arrangement in Zuid-Holland iets voor jou. Inclusief een welkomstdrankje en een heerlijk ontbijtbuffet. 
Meer informatie

 

Verwendag met veel behandelingen + nachtje weg

Zoekt u een verwendag met lekker veel behandelingen en wilt u aansluitend dan een nachtje in een hotel verblijven? Dan is dit een perfect beautyarrangement in Brabant. De beautydag is in een kleine beautysalon in Hapert waar diverse uitgebreide behandelingen op het programma staan met een volledig verzorgde lunch. U overnacht aansluitend in een hotel in Eindhoven, deze ligt op 25 minuten rijden van de beautysalon.
Meer informatie

 
Nieuw binnen gekomen
 

Ontspannend wellnessarrangement -

2-daags beautyarrangement

Geniet van beautybehandelingen, een heerlijke lunch en massages om lekker helemaal tot rust te komen. Maak gebruik van het zwembad en ontspan in de welnessfaciliteiten. Na deze ontspannende verwendag blijft u lekker slapen en ontwaakt u met uitzicht op zee. Verwen u zelf, neem uw geliefde mee of ga gezellig met vriendinnen even bij tanken aan het strand.
Meer informatie

 

Vriendinnen Beautydag met Overnachting in de Achterhoek

Beleef samen met vriendinnen een relaxend nachtje weg in de Achterhoek met dit wellnessarrangement. Overnacht in een prachtige villa en ga een dagje naar wellness de Bronsbergen. Inclusief een behandeling naar keuze, bites in 4 heerlijke gangen en live cooking ontbijt. 2 dagen genieten in de gezellige stad Doetinchem!
Meer informatie

Afmelden

https://www.nieuwsreport.nl/cgi-bin/dada/mail.cgi/t/HWc7XuS9AUbkzq7kNOxysywWNNQi2dtRYRXV4OYA/