Gawalo
Online versie
Remeha neemt Techneco over

Warmtepompenleverancier Techneco is sinds 1 januari 2019 een zelfstandige dochteronderneming van Remeha, leverancier van verwarmingstoestellen. Remeha heeft het volledige aandelenpakket van Techneco overgenomen.

Lees verder >
Praktijkleerstoel Installatietechniek aan TU Delft

Er komt een nieuwe praktijkleerstoel Installatietechniek aan de faculteit Bouwkunde van de TU Delft. 

Lees verder >
Ontwerp-Klimaatakkoord gepresenteerd

Voorzitter Ed Nijpels van het Klimaatberaad heeft op vrijdag 21 december het ontwerp van het Klimaatakkoord aan het kabinet overhandigd.

Lees verder >
“Van een loodgieter verwachten mensen geen warmtepompontwerp”

“Je verwacht dat grote bedrijven vooroplopen met nieuwe ontwikkelingen”, zegt Desiree Kon van installatiebureau Kon. “Maar wij merken juist dat we als relatief klein bedrijf vaak voorop lopen."

Lees verder >
KvINL en Sterkin gefuseerd tot InstallQ

De stichtingen KvINL en Sterkin vormen sinds 1 januari 2019 de nieuwe organisatie InstallQ. Het doel van de nieuwe organisatie is om via kwaliteitsregelingen de kwaliteit en veiligheid van installaties in Nederland te vergroten.

Lees verder >
Meer nieuws
Partnernieuws
Utiliteitsbouw: het juiste product op de juiste plaats

Opdrachtgever, architect, adviesbureau, groothandel of installateur; elke professional wordt vaak geconfronteerd met tijds- en gelddruk. We gunnen ons vaak geen tijd voor een onderzoek naar de beste leverancier, en vertrouwen op onze soms verouderde of beperkte kennis van de markt.

Lees verder >
Blog
Leerlijn warmtepompen legt basis voor kennis duurzame technieken

De installatiewereld ziet meer en meer in dat kennis van warmtepompen onmisbaar is. Niet alleen is de warmtepomp in opmars. De basistechniek van de warmtepomp gaat ook zijn toepassing vinden in nieuwe duurzame technieken.

Lees verder >
Whitepaper
Certificering BIM

Certificering van BIM: Hoe u dat aanpakt?
Op het gebied van Building Information Modelling (BIM) is certificering nog behoorlijk nieuw. Maar nu het gebruik van BIM wereldwijd steeds meer als voorwaarde geldt bij bouwprojecten, neemt het belang van aantoonbaarheid en continue verbeteren ook toe.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright