Beste schoolleider,

Wegens een technische storing was het de afgelopen 24 uur niet mogelijk om de peiling over de formatie in te vullen. Dit probleem is inmiddels opgelost, excuses voor het eventuele ongemak.

Heb je de peiling nog niet ingevuld dan zouden wij het erg waarderen als je dit toch nog wilt doen.  Jouw input is cruciaal om inzicht te krijgen in de tekorten in het onderwijs en de situatie op scholen in heel Nederland.


De korte enquête onderzoekt de uitdagingen die schoolleiders ervaren bij het inrichten van de formatie. We stellen vragen over het aantal vacatures, over de bedachte oplossingen bij een tekort en zijn ook benieuwd hoe jij de werving en selectie oppakt.


Het kost vijf minuten van je tijd. Help je mee?

Je kunt deze vragenlijst invullen tot en met 5 juli en alle gegevens worden anoniem verwerkt.

Werkt de link niet? Kopieer dan onderstaande link en open die in je browser:

https://avs.nl/peiling-formatie-2024-2025/

Disclaimer
Ondanks het feit dat de AVS zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze e-mail en zij daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan zij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie en kan zij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Uitgebreide disclaimer