Praat bij met vakgenoten en geniet van een driegangen menu‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Praat bij met vakgenoten en geniet van een driegangen menu


Beste AV-abonnee,

Een aantal weken geleden hebben wij jou een uitnodiging gestuurd om gratis deel te nemen aan AV-Culinair. We zouden het erg leuk vinden als jij op woensdag 7 juni onze gast bent. Vandaar dat we je via deze e-mail herinneren aan de openstaande uitnodiging.  

In deze drukke tijden kun je vast wel wat ontspanning gebruiken. Daarom willen wij jou graag laten genieten van een driegangenmenu bij De Landgoederij in Bunnik, een sfeervolle en unieke locatie.  

Vanuit een ontspannen sfeer schuif je aan bij verschillende tafels. Per gang geniet je van een heerlijk gerecht en ondertussen praat je met vakgenoten. Voor, tijdens en na de gerechten kun je ook nog luisteren naar vakinhoudelijke sessies

Het aantal deelnemers tijdens AV-Culinair is zéér beperkt. Op dit moment zijn er nog slechts 5 plaatsen beschikbaar. Schrijf je dus snel in.

Ja, ik wil naar AV-Culinair

Ik wil meer weten over AV-Culinair

"Het was allemaal goed geregeld en een zeer leuke dag. De tafelwissels waren ook leuk, omdat je zo telkens nieuwe mensen ontmoet."

De editie van 2022 is beoordeeld met een 9,4.


Met vriendelijke groet, 

Anja van Hout
Hoofdredacteur

Gegevens wijzigen | Afmelden