Nieuwsbrief van 18-10-22 13:51:28
Online bekijken
 
 
 

Help mee de energiekosten te verlagen met zolderisolatie

De energiekosten vliegen de pan uit. Opdrachtgevers zijn daarom driftig op zoek naar oplossingen om de energierekening te verlagen. De snelste en voordeligste manier is het isoleren van de zolderruimte aan de binnenzijde. Voor een snelle realisatie van deze klus levert IsoBouw SlimFix Deco.
Lees verder   Vraag informatie aan

Grotere galerijen bieden ruimte voor ontmoeting

In het noorden van Schiedam staan de Wiltonflats van woningcorporatie Woonplus Schiedam: 3 flats die gebouwd zijn in 1959, met de vijfde woonlaag toegevoegd in 1996. De flats zijn toe aan een grondige renovatie. De functionaliteit van de blokken en de verduurzaming van de woningen verdienen aandacht, maar de grootste ambitie is om de woningen seniorgeschikt te maken. 
Lees verder   Vraag informatie aan

BREEDVELD wanden maken het stil

Akoestiek is geen onderwerp om aan het toeval over te laten. Effectief vergaderen, leren en presenteren lukt namelijk alleen in ruimtes waar geluid wordt geïsoleerd en geabsorbeerd. Ook in ruimtes die met behulp van mobiele wandsystemen flexibel worden gebruikt verdient akoestiek de nodige aandacht.
Lees verder   Vraag informatie aan

Milieu-impact van Thermoskussens veel minder dan gangbare materialen

Dat vloerisolatie helpt bij het verlagen van de energierekening en het verhogen van het wooncomfort, is voor iedereen wel duidelijk. Maar met welke materialen dit wordt gedaan, staat voor iedereen vrij. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Hoe kan Augmented Reality ondersteunen bij de keuze voor het juiste toegangsproduct?

Technologie vernieuwt en verbetert zich in razend tempo. Bij Boon Edam volgen we de nieuwste trends op de voet en daarbij kijken we welke ontwikkelingen passen bij onze organisatie en uiteraard de klantvraag.  
Lees verder   Vraag informatie aan

RHEINZINK roevensysteem

In het begin van de 19e eeuw werd zink voor het eerst als dakbedekking gebruikt. Omdat het zink toen een mindere kwaliteit had (het kon alleen in de lengterichting gezet worden) werd het uitsluitend als roevendak toegepast. De zinken platen werden aan beiden zijden voorzien van een opkanting en werden tussen houten latten geplaatst, waarna deze latten werden afgewerkt met roefkappen.
Lees verder   Vraag informatie aan

Renson Waves

Waves is de eerste decentrale ventilatie-unit met CO2-meting en autokalibratie op de markt, ideaal voor wie z’n badkamer opknapt, een extra toilet installeert of een keuken bijbouwt. Al dan niet als vervanger van een standaard badkamer- of toiletventilator, stemt de Waves het ventilatieniveau volautomatisch af op het werkelijke vochtgehalte, geurtjes en CO2 die hij via ingebouwde sensoren detecteert. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Ajax fluorvrije schuimblusser

In haar doelstelling om het milieu minder te belasten is Chubb Fire & Security op zoek gegaan naar een oplossing waarbij de blusstof volledig afbreekbaar is. Die is gevonden en toegepast in de Ajax fluorvrije schuimblussers SP6E of SP9E. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Ervaar de eindeloze mogelijkheden van Rockpanel Colours

Rockpanel Colours zijn speciaal ontworpen voor gebouwen die moeten opvallen. Die net dat beetje extra nodig hebben. Of het nu in één kleur, in meerdere tinten of in contrasterende kleuren wordt toegepast: elke gevel krijgt een totaal andere look & feel.
Lees verder   Vraag informatie aan
 
 
4.919
Leveranciers
 
26,765
Producten
 
914.000
gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP