Nieuwsbrief van 11-04-2023
Online bekijken
 
 
 
 

 

Heden en verleden komen samen in nieuw lessenaarsdak Fenixloods II Rotterdam

Van een monumentale op- en overslagloods naar een gedurfd icoon voor de Rotterdamse havengeschiedenis. Tijdens de transformatie van FENIX op Rotterdam-Katendrecht smelten heden & verleden, uitstraling & maakbaarheid en functionaliteit & duurzaamheid op unieke wijze samen.
Lees verder   Vraag informatie aan

Nieuw: RHEINZINK haakbanen voor dakkapelbekleding 

Dakkapellen vormen een populaire oplossing bij het creëren van extra woonruimte. Met RHEINZINK kun je een dakkapel op een duurzame en hoogwaardige manier bekleden. Het materiaal is lichtgewicht en als traditioneel materiaal voor zijwangen geeft zink net even iets extra's aan de dakkapel. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Natuursteen geeft een gevel het uiterlijk van beton

Foran is 3 jaar geleden de samenwerking gestart met Steni AS. De Noorse glasvezelversterkte composieten gevelbekleding maakt momenteel een spannende ontwikkeling door. Ontwerpers en bouwers die op zoek zijn naar massieve en imposante gevels, richten steeds vaker hun architectonische en bouwkundige pijlen op Steni Nature. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Haal de zon in huis, slim met daglicht! 

Wist je dat natuurlijk daglicht niet alleen zorgt voor een prettige leef- en werkomgeving, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid en kostenbesparing op je energierekening? Door het gebruik van Megalux®-lichtkoepels kun je bestaande ruimtes opwaarderen naar lichte en duurzame leef- en werkruimtes. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Ja/ja 

Huishoudens zonder de zwarte reclamesticker ontvangen gemiddeld 26 kilo aan ongeadresseerd reclamedrukwerk per jaar. Om de milieubelasting tegen te gaan hebben inmiddels 44 gemeentes in Nederland aangegeven dat de bekende zwarte sticker met Nee/nee of Nee/Ja vanaf 1 juli 2020 niet meer voldoende is. 
Lees verder   Vraag informatie aan

FAKRO maakt de keuze voor dakraamvervanging eenvoudig  

FAKRO is een vooraanstaande, innovatieve producent van dakramen van topkwaliteit: met FAKRO creëer je ‘t mooiste licht in huis. Naast een optimale lichtbeleving dragen onze dakramen ook bij aan het (verder) verduurzamen van woningen. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Efficiënt en duurzaam renoveren 

Er zijn verschillende redenen waarom mensen of bedrijven hun woning of bedrijfspand willen renoveren. Eén voorbeeld daarvan is duurzaamheid, maar renoveren gebeurt ook omdat er nieuwe manieren zijn uitgevonden om kosten te besparen. Efficiëntie is een woord dat vaker terugkomt als het gaat over renovatie. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Renoveren met C2C-gecertificeerde na-isolatie 

Een primair doel van de energietransitie is het verlagen van de CO2-uitstoot. (Na-) isoleren is daarbij prioriteit één, want dat vermindert het gebruik van fossiele energiebronnen. Ook de keuze van het type isolatiemateriaal speelt een rol.
Lees verder   Vraag informatie aan

Adverteren? 

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief en zo duizenden mensen in de bouwkolom bereiken? Neem dan contact op met Jetvertising
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
26.000
Producten
 
900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP